|
Nu esti logat.
Vara,plaja,litoral-2#20 2009-02-14 23:58:43
Re: Vara,plaja,litoraleu fac topless tocmai pt bronzul uniform si binenteles tanga cat mai minusculi....nu suport sa am urme de la sutien ...e cel mai urat ...pana acum nu mi-a interzis nimeni sa nu fac ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #21 2009-02-15 09:43:14
Re: Vara,plaja,litoraleu intotdeauna fac plaja cu sutien si slip!nu m as simti confortabil altcumva..(acuma sa fiu sincera nici asa nu ma simt eu perfect) Offline #23 2009-02-15 13:09:54
Re: Vara,plaja,litoralador sa stau la plaja dar nu fac toples.. pentru ca stiu ca e fff nociv pt sani si nu vreau sa am probleme pentru un bronz de o luna-doua... chilotii ii prefer tanga www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #24 2009-02-15 17:30:50
Re: Vara,plaja,litoraleu imi iau intotdeauna slipi si sutien, nici mie nu imi plac urmele de la sutien, dar intotdeauna imi dau bretele in jos si la spate ma deschei(cand stau pe burta). asa mi se pare cel mai bine si nici nu se vad urmele cand port maieut sau altceva.... iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|