|
Nu esti logat.
Durere mare de sani#1 2009-02-15 21:24:09
durere mare de sanibuna seara Offline #2 2009-02-15 21:34:51
Re: durere mare de sanieu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic de planing...nu la ginecolog...si sa stati de vorba despre problemele tale si ac-uri... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-02-15 22:04:54
Re: durere mare de saniam fost la un doctor de planing mai demult dar nu mi-a placut.poate nu era doctorul potrivit,dureaza mult pana il gasesc... Offline #4 2009-02-15 23:21:28
Re: durere mare de saniandreea o fi greu sa gasesti un medic, dar cauta`l... pt ca vad ca te dor sanii destul de tare... nu mai sta si astepta... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|