homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi la contac sexual si dupa

#1 2009-02-14 18:18:54

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

usturimi la contac sexual si dupa

as vrea sa va intreb si eu care sa fie cauza usturimilor care le am in timpul contactului sexual si dupa,am fost la medicul care mi a prescris  anticonc si i am spus ce probleme am si mi a dat flagyl avule si nu au incetat si am revenit iarasi si mi a dat macmiror ovule si mi a zis sa fac niste spalaturi  de ceai din radacini de salvie cu mini irigatorul,fac de o saptamna acest lucru si astazi am avut un contact sexual si dupa au inceput usturimile care sa fie cauza,k sunt disperata k ma jeneaza aceste usturimi si nu pot sa am mai mult de un contact p zi.sa fie oare de sperma k  astazi pr meu a ejac in mine si s a  intamplat k de multe ori sa o facem cu prez k ne am gandit k asta sa fie cauza usturimilor dar tot ma durea dupa,

#2 2009-02-14 18:43:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: usturimi la contac sexual si dupa

ce nu inteleg eu din postul tau e daca ai facut sau nu vreo investigatie...
greu de spus de ce ti se intimpla ce ti se intimpla doar dupa descrierea ta de aici...ar trebui consult, investigatii..toate nitr-un cabinet medical

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-02-15 09:43:10

camy26
New member
Inregistrat: 2008-10-05

am fost si mi a dat tratament nu mi a zis  sa fac analize sau altceva,dar dk nu inceteaza am ma duk la alt medic sa vad si alta parere

#4 2009-02-15 10:08:56

persifona
Vizitator

Cred ca asa ar fi cel mai bine.

#5 2009-02-16 08:26:08

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nimeni nu poate sti care e cauza , usturimi pot da multe infectii , depinde ce ai tu , asa ca du-te si fa o cultura si o secretie din vagin

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.