|
Nu esti logat.
Ce sa fac????#1 2007-05-03 09:37:21
ce sa fac????buna.vreau si eu sa va intreb ceva in leg cu pastilele.aseara la ora 22 am luat a 2-a past de yasmin.pe la ora 1 am inceput sa am ameteli si stari de voma m-am gandit k sigur e exact cum scrie dak in 3-4 ore ai stari de voma si vomiti inseamna k nu s-a absorbit bine in organism si sa iei alta.m-am abtinut sa nu vomit paa la ora 3,la 4 ma simteam deja mai bine am dormit pana la 6 iar la 6 am avut niste arsuri puternice si n-am mai putut sa tin si am vomitat.intrebarea mea este dak pastila si-a faucut efectul pana am vomitat eu sau treb sa iau alta in locul ei??????cum sa procedez k nu am patit-o cum scrie in prospect.multumesc Offline #2 2007-05-03 09:49:14
Re: ce sa fac????Au trecut 8 ore, se absorbise, nu e cazul sa iei alta. #3 2007-05-03 10:02:00
Re: ce sa fac????deci iau in contin normal.multumesc pt rasp.sunt puternice dar sper sa ma obisnuiesc.dar dak se mai intampla si nu au trecut 8 treb sa iau alta?si dupa cont cu folia normal?????nu treb sa am una de rezerva sa iau din ea past omise din folia pe care o iau?????/ Offline #4 2007-05-03 10:11:38
Re: ce sa fac????nu trebuie sa treaca 8 ore , ci 3-4 ore ca pastila sa se absoarba...insa in cazul in care in aceste 3 ore ai vomitat iei alta pastila si raspunsul este da, iti trebuie o folie de rezerva...pastila care ai vomitat-o nu mai exista...iar tu trebuie sa iei 21 de pastile. Sper ca ai inteles... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|