|
Nu esti logat.
Pt doctoressa#1 2007-05-02 19:53:37
pt doctoressasmi-am facut secretia vaginala cu urmatorul rezultat relativ frecvente epitelii, frecvente leucocite, numerosi cocobacili si rare levuri candida; am primit tratament cu polygynax, dar nu le pot introduce pt ca-s virgina;vreau sa incerc ketokonazol oral 2 tablete pe zi 5 zile dar nu stiu daca e bine;ma puteti sfatiu, nu vreau tratament local cu ovule pt ca nu le pot introduce, va multumesc Offline #2 2007-05-02 20:08:11
Re: pt doctoressapai si doctorita dc ti le0-a dat daca stia ca esti virgina? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-05-02 22:18:42
Re: pt doctoressasunt si pt virgine astfel de ovule, deci se poate lua Offline #4 2007-05-03 11:27:32
Re: pt doctoressamultumesc ramonel pt raspuns dar nu am reusit sa le introduc am incercat de vreo 5 ori Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|