|
Nu esti logat.
Metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasa#1 2009-02-17 09:03:10
metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasaam fost la spital mia zis ca am o infectie puternica la ovare si in uter am facut antibiotice injectabiledar am burta foarte unflata nu stiu ce sa mai fac dc e asa unflata dr a zis ca de la infectie eu nu stiu ce sa cred .Mentionez ca am si o rana pe col mare va rog sa-mi dati un sfat Offline #2 2009-02-17 09:29:27
Re: metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasapai , ca sfat , trebuie sa faci mai multe investigatii , nu e bine sa stai asa Offline #3 2009-02-17 09:43:52
Re: metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasaimi pun ovule dar acum sunt pe stop si nu le-am mai pus nu am facut colposcopie infectia a spus ca e de la o raceala netratata.mia dat cervucid cu anticonceptionale dar nu stiu dc sunt asa unflata in burta e normal? Offline #4 2009-02-17 09:51:42
Re: metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasapai mai nu e bine sa puna un diagnostic doar pe presupuneri Offline #5 2009-02-17 10:14:47
Re: metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasaam facut si pap nicolau si a iesit o inflamatie Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-17 10:20:57
Re: metroanetita acuta si cervicita ptr doctoreasamai papanicolau arata modificari de col in cazul in care ai o rana , sau o infectie hpv , eu ti-am zis sa faci o cultura din secretia vaginala Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|