|
Nu esti logat.
Aspect normal mamelon#1 2009-02-17 10:27:41
Aspect normal mamelonAm si eu o intrebare. Cam cum ar trebui sa arate un mamelon normal? Adica stiu ca nu sunt doi sani la fel, dar in principiu, ca idee. La mine de exemplu ambele mameloane sunt usor neomogene, ca si forma si ca si culoare. Au si zone mai albicioase, spre varf, zone roz mai inchis, mai deschis, nu am remarcat vreo decolorare sau vreo colorare in ultima vreme. Cand am fost mai atenta si le-am examinat mai bine acum vreun an, doi, poate mai mult sau mai putin, am observat acest aspect. Si rozeta este la fel, cu mici excrescente, la ambii sani, adica pielea nu este complet complet intinsa. Sunt putin cam ingrijorata fiindca tot aud de boala Paget si diverse modificari care pot aparea la mameloane si ma ingrijoreaza ca vad ca nu sunt netede complet, au mici protuberante pe ici pe colo, amandoua nu doar unul...nu au aceeasi culoare peste tot... Ma si dor dar de ani de zile, poate si de la anticonceptionale. Mereu au fost sensibile. E normal sa arate astfel? Offline #2 2009-02-17 11:45:04
Re: Aspect normal mamelone normal sa nu fie omogene , eu zic sa nu iti faci griji , pt siguranta ta , te poti duce la o mamografie , dar sfarcurile au mici excrescente la toata lumea Offline #3 2009-02-17 12:22:14
Re: Aspect normal mamelonpt siguranta ta mai bine ai face o echografie mamara sa vezi daca iese ceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-02-17 12:38:27
Re: Aspect normal mamelonOricum am maine un control la ginecologie, o sa ii zic doctoritei sa imi palpeze si sanii. Offline #5 2009-02-17 12:52:46
Re: Aspect normal mamelonfoarte bine ioana, oricum daca e ceva, simte ceva, te indruma ea spre o echo sau mai stiu eu ce. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-17 15:48:11
Re: Aspect normal mamelonExact, multumesc mult. Offline #7 2009-02-17 15:53:27
Re: Aspect normal mameloncu placere si sanatate Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|