|
Nu esti logat.
Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.neg#1 2008-11-18 21:03:24
Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.neg Salutari , Offline #2 2008-11-18 21:28:29
Re: Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.negCe pot eu sa iti spun este ca prietenului meu i s-a AGRAVAT acneea foarte mult dupa autovaccin. El are mai mult pe piept si pe spate. Cele de pe spate i se sparg, dar cele de pe piept i se umfla sub piele , dar nu fac "cap" sa se sparga, in final se retrag , dar raman sub forma unuor noduli sub piele ( banuiesc ca infectia ramane acolo...). Ce sa iti zic...pe spate are semn langa semn , nu mai are nici o bucatica de piele normala. Si pe fata are semne...noroc ca are ochi albastri foaaaaarte frumosi. . Pt un barbat nu e asa de grav, dar ma gandesc ca pt o fata.... El sustine ca toata chestia asta i s-a intamplat in urma vaccinului facut la IC in urma cu multi ani, ca inainte a avut doar o acnee "obisnuita". Tu faci cum crezi, dar eu mai inainte as incerca urmatoarele: ceai de brusture( incercat pe propria piele, e drept pt o acnee "moderata"), exfoliere in fiecare seara cu o lufa ( pe spate) si eventual skinoren ( incercat pe pielea prietenului: rezultate bune , dar nu vrea sa se tina de "tratament"...). Eventual sa discuti problema asta (posibilele efecte adverse) cu cei de la IC... Offline #3 2008-11-18 22:03:10
Re: Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.negmultumesc de raspund Rose,chiar daca m-ai speriat putin ...Asa sunt si ale mele ,nu fac "cap" si nu se pot sparge ,iar pe cele care a reusit sa le sparga al meu iubit,dupa au aparut si mai multe in jurul celui cu pricina si a decis sa nu se mai atinga de spatele meu ...Am sperantze in acel autovaccin pt. ca mai multi l-au recomandat si au spus ca doar asa au scapat...Nici exfolierea nu ajuta..,fiindca am tot facut,deoarece cand sunt in baie si le simt asa mari si dureroase,crede-ma ca af freca pana s-ar topi...dar acum mi-am cumparat de la Clinique un sapun special si nu mai frec spatele...Semne am inceput sa fac si eu,dar sper ca vor trece cu ceva peeling-uri ,dupa ce termin cu tratamentul.Vreau sa stiu vitamine,plante,alimente recomandate,fiindca-mi place sa fac tratamente "soc ",sa fiu sigura ca rezultatul e pozitiv si fiindca stiu ca infectia este interna...aparitia la nivelul pielii fiind un factor exterior ... Offline #4 2008-11-18 22:30:26
Re: Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.negIncearca si sapunul Harrogate ( il gasesti in farmacii, este un sapun cu sulf, englezesc). Daca nu fac cap cosurile , nu incerca sa le scoti , pt ca imprastii infectia. La dermatolog ai fost? Ce a zis? Incearca si ceai de brusture, timp de o luna...La mine a avut efect, sa stii...Nu ai ce pierde! Ultima oara a fost editat de Rose (2008-11-18 22:38:26) Offline #5 2009-02-17 18:50:50
Re: Incep un autovaccin pt. stafilococ coag.negda , cam aceeasi problema o am si eu doar k la mine toate se sparg si am incercat cam toate tratamentele fara nici un rezultat, singurul ramas este autovaccinul de la Cantacuzino care la maj persoanelor a dat roade. mie nu mi sa pus un diagnostic concret cu ce anume am dar sunt in aceeasi situatie cu a voastra , si ma cam confrunt cu ea de 3 ani am facut injectii cu polidin , cantastim si tot degeaba , urme am destul de multe si vizibile abea astept sa dau de cap la problema asta si apoi sa fac un tratament cu laser pt urme care sunt foarte inestetice Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|