|
Nu esti logat.
Analize..isi da cineva cu parerea?#1 2009-02-11 19:12:52
Analize..isi da cineva cu parerea?buna,azi am fost si mi-a luat analizele de la lab si nu am apucat s atrec pe la medic inca,stie cineva sa se uite peste ele,daca stie ce inseamna,acestea sunt cele care sunt modificate?ms Offline #2 2009-02-11 21:17:56
Re: Analize..isi da cineva cu parerea?%neutrofile ai mai putin decat ar trebui, eozinofie, ai mai mult decat limita normalului, monocitele la fel, vsh`ul tot e mai mare, fosfataza alcalina mai putin decat trebuie, iar la aslo ai depastit limita. sincer nu stiu cu se se mananca astea, dar de preferabil ar fi sa intrebi un medic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-12 15:41:10
Re: Analize..isi da cineva cu parerea?HEM - Hemoglobina eritrocitara medie...valori normale When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2009-02-17 22:23:29
Re: Analize..isi da cineva cu parerea?ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|