|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu? :(#1 2009-02-14 12:45:12
sarcina sau nu? :(Am fost la doctor acum 3 zile pentru ca mi-a intarziat menstruatia 2 sapt. Am vrut sa verific daca sunt insarcinata, pentru ca testele ies negativ. La ecograf mi s-a vazut ceva ce pare a fi o sarcina, dar totusi prea mic pentru 2 sapt de sarcina (sau cate a dedus doctorita ca am dupa data de la care trebuia sa imi vina menstruatia). am intrebat-o daca e sarcina sau nu si a spus ca s-ar putea sa fie sarcina in situatia in care ovulatia s-a produs mai tarziu avand in vedere ca am un ciclu neregulat. simtome am, dar poate mi le'am inventat singura, pentru ca imi doresc f mult un copil. intrebarea mea e...sunt insarcinata, sau nu, avand in vedere ca azi se implinesc 17 zile de cand trebuia sa am menstruatie, iar azi am inceput sa am o sangerare nu prea abundenta care seamana cu menstruatia? O fi ciclu peste sarcina? testul si azi dimineata a iesit negativ. Offline #2 2009-02-14 12:49:55
Re: sarcina sau nu? :(Speedy, nush ce sa zic.. Sarcina la eco se vede de la 6 saptamani in sus.. si cu testele alea negative.. eu as crede ca nu #3 2009-02-14 12:52:00
Re: sarcina sau nu? :(nu stiu, pt ca fac aproape zilnic, nu stiu Offline #4 2009-02-14 12:53:21
Re: sarcina sau nu? :(Mai ai rabdare, sa vedem cum evolueaza sangerarea aia. Oricum, iti dai seama ca daca pt un medic a fost greu sa-ti spuna, pt noi pe forum e si mai greu #5 2009-02-14 12:54:36
Re: sarcina sau nu? :(sper sa fie ciclu peste sarcina. am mai avut o sarcina (extrauterina) si imi ieseau la fel, testele negativ, la 2 sapt de intarziere. doar ca atunci ma incredeam in ele si nu m'am dus la control.. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-14 14:09:32
Re: sarcina sau nu? :(Speedy te deranjez si eu cu o intrebare: spui ca ai avut o sarcina extrauterina(mai de mult), poti sa mi dai mai multe detalii,adica simptome,daca ti a venit menstruatia cand ai avut acea sarcina.e si o prietena de a mea "suspecta" de extauterina si de asta te intreb...Iti mult anticipat! multa bafta in problema ta! Offline #7 2009-02-14 19:30:00
Re: sarcina sau nu? :(imi crescuse burta ca pt 4 luni, intarziere 2 sapt, o scurgere maronie (pe care nu am mai avut'o pana atunci), si cu o seara inainte de a mi se declansa avortul am avut o pofta pe care nu am stapanit'o pt ca nu aveam de unde sa stiu ca sunt insarcinata. testul de sarcina imi iesise negativ, urinam des, iar cu doua zile inainte de a mi se declansa avortul am inceput sa am o sangerare pe care am confundat-o cu menstruatia. Offline #8 2009-02-15 21:25:43
Re: sarcina sau nu? :(buna!am o problema care nu este legata de acest subiect dar nu stiam unde sa postez!asa k am postat aici!sper ca este ok Offline #9 2009-02-15 21:31:08
Re: sarcina sau nu? :(eu zic ca e din cauza stressului..dar poate fi si din alte cauze..ar fi bine sa consulti un doctor daca tot nu apare.mai asteapta si alte pareri... Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #10 2009-02-15 21:42:50
Re: sarcina sau nu? :(multumesc frumos! este mult mai bine acum! incep sa ma linistesc si eu!in sfarsit! multumesc frumos pentru raspunsul tau atat de rapid! Offline #11 2009-02-17 22:55:12
Re: sarcina sau nu? :(fetelor!a mai trecut cineva printr-o astfel de situatie? dupa cat timp a revenit ciclul? Offline #12 2009-02-17 23:13:48
Re: sarcina sau nu? :(iubita, ar fi bine sa te duci la dr., sa-ti dea ceva ca sa-ti vina. si incerca sa nu te mai stresezi ca mai rau iti faci. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|