|
Nu esti logat.
De ce intarzie?#1 2009-02-17 19:05:08
De ce intarzie?Am observat ca cu cat mai mult astept sa-mi vina ciclul si stau stresata, cu atat mai mult imi intarzie. Nu am avut contacte sexuale de 2 luni, intre timp am avut si o menstruatie.. trebuie sa-mi vina a 2-a.. si deja intarzie de 4 zile.. sunt foarte nelinistita, paranoica chiar.. am facut si un test de sarcina azi dimineata pentru ca citesc pe forum de asa zisa "sarcina cu ciclu" si ma ia cu sperieti sa nu ma trezesc cu vre-o una de cateva luni... O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #2 2009-02-17 20:01:52
Re: De ce intarzie?ella asteapta ca sigur iti va veni..si de la stres e posibil sa-ti intarzie.eu cand sunt stresata imi intarzie chiar si cu 2 saptamani.stai linistita o sa apara menstra cat de curand. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-02-17 20:04:15
Re: De ce intarzie?Sper mersy mult O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #4 2009-02-17 20:04:21
Re: De ce intarzie?pai de ce ti-e frica? acum 2 luni ai avut contact neprotejat? "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #5 2009-02-17 23:35:14
Re: De ce intarzie?si mie imi mai intarzia de la stres ... si ... psihicul tau lucreaza in unele cazuri...daca stii ca nu ai de ce sa-ti faci probleme stai linistita ca sigur iti va veni ...si testul? cum a iesit? ... nu cred ca e vb de o sarcina ... la 2 luni apar unele simptome...deci inceraca sa te relaxezi ... si sa nu te gandesti numai la asta nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|