|
Nu esti logat.
Consultatie pentru anticonceptionale#1 2009-02-13 22:56:56
consultatie pentru anticonceptionalebuuun....avand in vedere ca va fi prima mea vizita la un ginecolog si mi se pare unpic aiurea ....as dorii totusi sa stiu....la ce sa ma astept daca vreau sa ma duc la un ginecolog pentru a-mi prescrie niste anticonceptionale orale. va multumesc anticipat. Offline #2 2009-02-13 22:59:23
Re: consultatie pentru anticonceptionales`a mai vb pe forum despre asta. stai linistita, nu te consulta daca nu vrei. pt anticonceptionale iti va pune niste intrebari: cum e menstra? de ce boala suferi? fumezi? ai mai luat vreodata? daca parintii sufera de vreo boala? mai multe intrebari de genul asta Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-13 22:59:57
Re: consultatie pentru anticonceptionalenu trebuie neaparat sa mergi la ginecolog pt anticonceptionale....poti merge la planificare familiala......iti va pune diverse intrebari despre tine, daca ai vreo boala, cum e ciclul tau, daca in familia ta au existat anumite boli etc......si in functie de intrebarile astea iti va recomanda anticonceptionale "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2009-02-13 23:05:07
Re: consultatie pentru anticonceptionaleaaa la ginecolog ai spus? eu chiar ti`as recomanda sa mergi la planning pt anticonceptionale. ei sunt specializati pe ramura asta... e datoria lor. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-02-16 18:00:31
Re: consultatie pentru anticonceptionaledaca le iei din a 5a zi tb sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile daca le iei din prima zi a cm esti protejata de la inceput Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-17 11:49:09
Re: consultatie pentru anticonceptionale1. astfel de cazuri se intalnesc destul de des. nici macar la clinicile private nu-si mai dau interesul. nu e normal, dar asta se intampla. incearca sa te interesezi de un medic mai bun, cu rabdare sa iti explice tot ce vrei sa stii. Offline #7 2009-02-18 01:39:26
Re: consultatie pentru anticonceptionalepoate recomanda careva un medic bun de planning prin bucuresti? Offline #8 2009-02-18 11:52:33Re: consultatie pentru anticonceptionale
cam putin...imi pare rau pentru experienta ta. mai ales intr-o clinica privata. si se mai intreaba de ce nu merg femeile la ginecolog..... Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|