homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lofemenal-2

#20 2007-01-17 13:10:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: lofemenal

da o cautare deoarece s a mai scris despre acest subiect...incearca eventual alt cabinet de planning sau la un ginecolog care iti va recomanda care crede el ca sunt bune pt tine(deoarece tu tre sa te intelegi bine cu ele)...nu neaparat care sunt cele mai mediatizate...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2007-07-21 17:53:59

nicola
New member
Inregistrat: 2007-01-13

eh simt si io nevoia sa ma bag ca nu mai rezist. AM INTRAT MAI DEMULT AICI CAUTAND NISTE ANTICONCEPTIONALE MULT  HULITE.(LO  FEMENAL) AM POSTAT IN 2 LOCURI SI AM FOST PUSA LA COLT...AJUTOR NU PREA DAR MUSTRARI DA. CA NU  SE RASPUNDE LA CEEA CE S A PUS IN DISCUTIE DEJA. TOT CE GASISEM ERAU OPINIILE STIMATEI DOCTORESSE FOARTE PUTIN POZITIVE LA ADRESA RESPECTIVULUI  CONTRACEPTIV. EI BINE EU IL FOLOSISEM CU SUCCES ALTII DIMPOTRIVA AU AVUT REACTII NEPLACUTE (GREATA VARSATURI ETC) NU IL MAI GASEAM PT CA S A INKIS  CABINETUL DE PLANNING DAR AM INLOCUIT CU CEVA RELATIV ASEMANATOR( MICROGYNON RECOMANDAT DE GINECOLOG SI CU APROXIMATIV ACEEASI COMPOZITIE DOZAJ DIFERIT CRED) ASEMANATOR SI NU PREA CACI M AM PRICOPSIT CU 3 KG SI VERGETURI. ASTA ZIC IO CA E O DOVADA DESTUL DE BUNA CA ORGANISMUL UMAN DIFERA FOARTE MULT IN FUNCTIE DE "POSESOR" SI TOATE CELELALTE. AH SI PT CA IN PAUZA DE CAUTAT CONTRACEPTIVUL POTRIVIT NU AM LUAT MASURILE DE PROTECTIE ADECVATE IAR POSTINORUL NU SI A FACUT EFECTUL DESI L AM LUAT CUM TREBUIE FIGUREZ PRINTRE TINERELE DETINATOARE DE AVORT LA 19 ANI... CEEA CE VREAU SA SUBLINIEZ ESTE CA ASA CUM S A MAI SPUS DE MULTE ORI PREPARATELE HORMONALE SUNT FOARTE SENSIBILE IN FUNCTIE DE OM SI CA NU TOT CEEA CE E RAU LA ALTUL VA FI RAU SI LA NOI, CA UNEORI CONTRACEPTIA DE URGENTA DA GRES SI CA MODERATORII SITE ULUI AR PUTEA SA FIE MAI INTELEGATORI CU FETELE CARE INTRA AICI CAUTAND UN RASPUNS: AM VAZUT KESTII DE GENUL "NU TI DAM NUMARUL DOCTORESSEI CA NU S POATE TARI DIN VORBITUL LA TELEFON" NU CREDETI CA ATI FOST UN PIC NEPOLITICOASA DOMNISOARA NASHIRA? EU SUNT DE ACORD CU DVS DAR E UN FEL DE A VB TARE LIPSIT DE BUNAVOINTA. CAT DESPRE LO FEMENAL SINGURA INFORMATIE PE CARE AM PRIMIT O CITIND IN ARHIVA ( CA DOAR AM FOST PUSA LA COLT CA NU CAUT IN POSTARILE ANTERIOARE...) ESTE CA NU I PLACE DOCTORESSEI CA ARE IN PLUS UN "INGREDIENT" CARE NU I PLACE DOCTORESSEI SI E F VECHI. ATI ZIS CA DACA E ADUS DIN AMERIK SI E GRATUIT NU INSEAMNA CA E SI BUN E IO SUNT DE PARERE CA DACA E VECHI NU INSEAMNA NEAPARAT CA E PROST. ORICUM IO NU SUNT MEDIC DECI NU MA PRICEP DAR CAND AM AVUT NEVOIE DE UN RASPUNS C AM GASIT A FOST CAM EVAZIV SI CAM DILETANT. AM OBTINUT DOAR INTREBAREA "DE CE AI POSTAT IN 2 LOCURI?"

SI IN FINAL DACA STIE CINVEA VREUN CABINET DE PLANNING IN BUCURESTI UNDE POT GASI lO FEMENAL CARE LA MNE AU FOST BUNE ! POATE ARE BUNAVOIUNTA SA MA INFORMEZE LA ADRESA ASTA sarah_anoush@yahoo.com 

VA MULTUMESC FRUMOS

#22 2007-07-21 18:12:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

in primul rand, probabil ai primit mustrari si data trecuta cand ai intrat pt ca nu ai citit regulamentul... nu e bine sa scrii cu majuscule tot mesajul, pt ca e ff greu de citit (incearca si tu sa-l citesti, sa vezi daca iti e usor!) si in plus in limbajul de pe net asta se cheama ca tipi la noi, si nici asta nu-i politicos...

in al 2lea rand, normal ca foecare organism reactioneaza in mod diferit la anticonceptionale. probabil doctoressa a spus ca nu simpatizeaza lo femenal pt ca sunt vechi, mi se pare normal sa se recomande noile descoperiri, clar imbunatatite. DAR daca tie iti este bine cu astea, nu vad de ce nu ai continua sa le iei!

contraceptia de urgenta are o marja de eroare de 2%, imi pare rau ca te-ai numarat printre putinele la care nu a functionat, asta in cazul in care le-ai luat corect. dar asta in nici un caz nu este vina noastra sau a moderatorilor siteului...

faza cu nr doctoressei... ma indoiesc sincer ca i-a fost refuzat cuiva, mai ales ca se gaseste postat pe forum...deci daca il cauti, il gasesti, nu trebuie sa-l ceri nimanui. probabil a fost refuzata o consultatie online, ceea ce mi se pare absolut normal. asta e forum, nu cabinet.

in concluzie... singura intrebare pe care am desprins-o din msgul tau este cea legata de un cabinet din buc... din pacate nu stiu niciunul, dar am simtit nevoia sa-ti raspund totusi, pt ca nu inteleg de ce esti asa de suparata pe forumul asta smile care pana la urma a ajutat multi oameni...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#23 2007-07-21 21:15:42

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Imi pare rau pt tine nicola ca a trebuit sa treci printr-un avort, dar sincer nu inteleg de ce esti asa revoltata pe forumul asta, care nu e responsabil ca tu nu te-ai protejat.Doctoressa ne-a ajutat mereu cu sfaturi utile si sincer iti spun ca forumul e de nota 10. In legatura cu Lo Femenalul... stim cu toate ca e vechi, ca nu mai e recomandat din cauza dozarilor hormonale, dar e decizia ta ce pastile folosesti.Gandeste-te insa bine inainte de a arunca cu noroi intr-un om care chiar nu merita si n`a facut altceva decat sa dea sfaturi si sa  ne ajute mereu.

we're part of a neverending story

#24 2007-07-21 22:22:55

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

vina nu mai pare atat de mare cand o dai pe altcineva.pacat  ca n-ai invatat nimic din asta

All good things come to those who wait

Publicitate

loading...

#25 2007-07-22 07:56:48

nicola
New member

eram mai mult decat convinsa ca se va intampla asa. eu nu invinuiesc p nimeni pt ceea ce mi s a intamplat dar voi ati lovit exact in punctul sensibil ca sa mergeti la sigur sa zic asa...smile)cum as putea sa invinuiesc pe cineva pt ce mi s a intamplat mie?daca acesta e singurul lucru pe care l ati inteles silly duck si burnout eu nu ma angajez intr o cearta cu cineva aici. daca eu sunt rea uita te un pic la raspunsul tau silly duck si gandeste te bine cum te ai simti daca cineva ti ar raspunde asa...ma rog.e vina mea dar eu am suportat intrerventia (complicata de uterul retrovers...) si de unde stii ca nu am invatat nimic nu inteleg.

Ivy eu nu sunt suparata kiar fara motiv iar  numarul doctoressei nu l am cerut eu si da raspunsul primit de fata respectiva a fost cel pe care l am parafrazat eu. Am vrut in primul rand sa subliniez ca metoda contraceptiva de urgenta  ar trebui sa ramana  de urgenta si ca nu e 100% sigura. Iar apoi am vrut sa spun cui vrea sa ma asculte ca sunt fete care si pun toate sperantele in forumul asta pt ca l e frik sau jena sa mearga la ginecolog, intra aici si moderatorii sunt singura lor speranta si nu m am asteptat ca cineva sa fie apostrofat din ratiuni de administrare a site ului (stiu ca e importanat ordinea dar park totusi sa intre o fata si sa mi spuna "nicola ai postat in 2 sectiuni ai sa treci la colt...")

Eu sunt constienta perfect ca oamenii de aici isi sacrifica timpul lor si nervii si toate celelelalte nu tre sa mi zik nimeni dar uite io nu am primit un raspuns satisfacator desi am insistat. Am zis asta e nu i nimeni de vina si kiar asa cred dar park totusi lumea nu sta in loc pt o intrebare in 2 locuri... Nu mai insist  dar as avea o rugaminte nici voi nu insistati cu vina e numai a ta sau raspunsuri asijderea ca sunt foarte foarte rautacioase si va coboara mult nu e un fel bun de a o apara pe doamna doctor. Daca tot c s a inteles e ca nu pot sa traiesc cu vina mea atunci pacat ca nu ai inteles tu silly duck...nu intram aici sa fiu bombardata cu replici ca a ta numai pt ca sunt io rankiunoasa si nu pot sa trec peste trauma psihica.stiam la ce ma expun.

#26 2007-07-22 10:00:53

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

nicola,daca ce am scris eu mai sus e atat de lipsit de adevar nu stiu de ce te-ai apris asa. in orice caz , nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici nu am venit  sa o apar  pe doctoressa(pe care o respect ca om in primul rand , si apoi sfaturile ei). trebuia sa citesti poate mai inainte de toate ce  scrie  in profilul dansei.Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.
poate asa nu ai mai fi sarit ca arsa . comportamentul tau nu mi se pare a fi potrivit.spui ca esti constienta de  atatea lucruri,  pai actioneaza ca atare.nu esti singura care a fost sanctionata  pt ca a postat  in 2 locuri si nici ultima asa ca nu fa din asta o criza.nimeni nu-ti vrea raul ba mai mult  ai primit numai sfaturi  care daca in final nu au fost  cele potrivite , nu e vina nimanui. nimeni nu iti e dator cu nimic pe acest  site si cu toate astea primesti ajutor. sper  ca te-ai mai imbunat  si sper sa realizezi ca ceea ce  iti spunem nu e cu rautate. cel putin in cazul meu. poate am parut dura in mesajul anterior dar mi-l asum si il sustin in continuare.

All good things come to those who wait

#27 2007-07-22 10:18:20

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

gata fetelor smile nicola, chiar imi pare rau daca ai fost primita cu reprosuri pe forumul asta (am citit si primul tau mesaj, unde fusesei avertizata sa citesti regulile) si imi pare rau si de necazurile prin care ai trecut... dar sper sa ramai totusi printre noi, poate iti schimbi parerea si o sa te poata ajuta cineva de aici odata si odata smile nu se stie cand mai ai nevoie

Just like a tattoo
I'll always have you...

#28 2007-07-22 11:09:55

nicola
New member

1.silly duck abdic de la discutia cu tine... cu precizarea urmatoare kestiunea avortului a survenit mai tarziu nu cand am postat eu cautand AC sus mentionate. am mentionat o din prostie incercand sa trag un semnal de alarma ca uite kiar se intampla sa nu mearga postinorul deci nu e un mit acel procentaj 2% si ca moderatorii nu avertizeaza degeaba cand spun ca postinorul tre luat cu grija nu sunt dropsuri etc... e greseala mea ca m am apucat de destainuiri...smile si Nu nu am primit raspunsuri "ba mai mult  ai primit numai sfaturi  care daca in final nu au fost  cele potrivite" io nu am primit sfaturi tocmai c am zis in postul cu majuscule ca nu am primit raspuns...in sfarsit nu ne intelegem...smile

2. Imi cer scuze pt postul cu majuscule nu operam cu tastatura din dotare.

3. Ivy multumesc pt gandul bun. A fost f dureros si m as bucura sa aud ca nu vor mai lua atatea fete drumul cabinetelor sau spitalelor pt ca este f greu. Unele au ghinion primesc tot paketul (prieten care nu l ajuta, familie sau cunoscuti care afla si l judeca cu o severitate de neinkipuit, complicatii post avort etc...eu am avut noroc ca s a terminat cu bine). As avea cate ceva de spus dar sunt oameni mai competenti ca mne...sugestia mea ar fi(mi a venit acum citind mesajele:))sa mai puna cei cu afectiuni particulare sau cu tratament pt diverse boli info despre cum interfereaza diverse medicamente cu AC (intreba cnva despre ciprinol/ciprofloxacin= antibiotic puternic). Ca o concluzie poate a fost abordarea mea gresita, probabil din frustrarea ca nu mi s a raspuns...smile)multumesc frumos si o zi frumoasa.

#29 2007-07-23 15:30:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nicola...lo femenal poti incerca sa gasesti la cabinetul secs(daca o mai exista) sau pe la cabinetele de stat de planning(din maternitati(daca nu s-o fi terminat stocul)....
ca tea-i ingrasat(parca 3 kg) cu microgynon...comporta discutie...nimeni nu a zis ca toate suntem la fel....
numarul meu de tel e intr-adevar pe forum(in mai multe locuri)...nu dau consultatii on-line insa(asta i s-a refuzat persoanei cu pricina si pe buna dreptate)...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop

#30 2007-12-12 23:55:52

skumpi
Vizitator

pana la urma ce se mai aude de lofemenal ? mi le`a prescris si mie dotctora d la planning...
chiar nu sunt bune ?

#31 2007-12-13 07:36:59

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

depinde de organism...eu asa zic.,..

#32 2007-12-13 14:50:42

oana_u
Full member
Inregistrat: 2007-11-09

eu iau lo femenal de 2 ani si ma simt f bine.am auzit aici pe forum ca iti creste par pe nuj unde daca l iei si am intrebat si eu la planing si au zis ca nu e adevarat ca e neutru nici nu scade pilozitatea dar nici nu creste.asa ca am ramas tot cu ele.asa ca daca ma simt bine de ce sa schimb?

#33 2007-12-13 16:12:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu schimba...intr-adevar nu ai motiv

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop

#34 2007-12-13 22:17:06

alinaa
Full member
Inregistrat: 2007-04-03

skumpi a scris:

pana la urma ce se mai aude de lofemenal ? mi le`a prescris si mie dotctora d la planning...
chiar nu sunt bune ?

si mie mi le-a dat de la planning,sunt doar la a 2-a folie insa pana acum nu am avut nimic de la el.Sper sa nici nu am.Deci chiar depinde de organism.Uite se zic foarte multe lucruri bune de yasmin,insa am o colega careia i-a crescut parul pe fata de la el neutral..deci trebuie sa nimeresti.Depinde de fiecare organism

#35 2009-02-18 16:18:36

31AURA
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2009-02-18

buna lofemenal ,am luat si eu 2 ani dupa aceea le-am lasat ca am vrut un bebe ,care a venit repede ,dupa 2 luni,iar dupa aceea m-am protejat altfel...
dar m-am simtit foarte bine,mi-a reglat menstra care  era de 7 zile si am ajuns la 4-5 zile  si nu am luat un gram in plus
iar acum i-au milligest si abia astept sa vad cum merg lucrurile smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.