|
Nu esti logat.
Lofemenal-2#20 2007-01-17 13:10:29
Re: lofemenalda o cautare deoarece s a mai scris despre acest subiect...incearca eventual alt cabinet de planning sau la un ginecolog care iti va recomanda care crede el ca sunt bune pt tine(deoarece tu tre sa te intelegi bine cu ele)...nu neaparat care sunt cele mai mediatizate... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-07-21 17:53:59
Re: lofemenaleh simt si io nevoia sa ma bag ca nu mai rezist. AM INTRAT MAI DEMULT AICI CAUTAND NISTE ANTICONCEPTIONALE MULT HULITE.(LO FEMENAL) AM POSTAT IN 2 LOCURI SI AM FOST PUSA LA COLT...AJUTOR NU PREA DAR MUSTRARI DA. CA NU SE RASPUNDE LA CEEA CE S A PUS IN DISCUTIE DEJA. TOT CE GASISEM ERAU OPINIILE STIMATEI DOCTORESSE FOARTE PUTIN POZITIVE LA ADRESA RESPECTIVULUI CONTRACEPTIV. EI BINE EU IL FOLOSISEM CU SUCCES ALTII DIMPOTRIVA AU AVUT REACTII NEPLACUTE (GREATA VARSATURI ETC) NU IL MAI GASEAM PT CA S A INKIS CABINETUL DE PLANNING DAR AM INLOCUIT CU CEVA RELATIV ASEMANATOR( MICROGYNON RECOMANDAT DE GINECOLOG SI CU APROXIMATIV ACEEASI COMPOZITIE DOZAJ DIFERIT CRED) ASEMANATOR SI NU PREA CACI M AM PRICOPSIT CU 3 KG SI VERGETURI. ASTA ZIC IO CA E O DOVADA DESTUL DE BUNA CA ORGANISMUL UMAN DIFERA FOARTE MULT IN FUNCTIE DE "POSESOR" SI TOATE CELELALTE. AH SI PT CA IN PAUZA DE CAUTAT CONTRACEPTIVUL POTRIVIT NU AM LUAT MASURILE DE PROTECTIE ADECVATE IAR POSTINORUL NU SI A FACUT EFECTUL DESI L AM LUAT CUM TREBUIE FIGUREZ PRINTRE TINERELE DETINATOARE DE AVORT LA 19 ANI... CEEA CE VREAU SA SUBLINIEZ ESTE CA ASA CUM S A MAI SPUS DE MULTE ORI PREPARATELE HORMONALE SUNT FOARTE SENSIBILE IN FUNCTIE DE OM SI CA NU TOT CEEA CE E RAU LA ALTUL VA FI RAU SI LA NOI, CA UNEORI CONTRACEPTIA DE URGENTA DA GRES SI CA MODERATORII SITE ULUI AR PUTEA SA FIE MAI INTELEGATORI CU FETELE CARE INTRA AICI CAUTAND UN RASPUNS: AM VAZUT KESTII DE GENUL "NU TI DAM NUMARUL DOCTORESSEI CA NU S POATE TARI DIN VORBITUL LA TELEFON" NU CREDETI CA ATI FOST UN PIC NEPOLITICOASA DOMNISOARA NASHIRA? EU SUNT DE ACORD CU DVS DAR E UN FEL DE A VB TARE LIPSIT DE BUNAVOINTA. CAT DESPRE LO FEMENAL SINGURA INFORMATIE PE CARE AM PRIMIT O CITIND IN ARHIVA ( CA DOAR AM FOST PUSA LA COLT CA NU CAUT IN POSTARILE ANTERIOARE...) ESTE CA NU I PLACE DOCTORESSEI CA ARE IN PLUS UN "INGREDIENT" CARE NU I PLACE DOCTORESSEI SI E F VECHI. ATI ZIS CA DACA E ADUS DIN AMERIK SI E GRATUIT NU INSEAMNA CA E SI BUN E IO SUNT DE PARERE CA DACA E VECHI NU INSEAMNA NEAPARAT CA E PROST. ORICUM IO NU SUNT MEDIC DECI NU MA PRICEP DAR CAND AM AVUT NEVOIE DE UN RASPUNS C AM GASIT A FOST CAM EVAZIV SI CAM DILETANT. AM OBTINUT DOAR INTREBAREA "DE CE AI POSTAT IN 2 LOCURI?" Offline #22 2007-07-21 18:12:07
Re: lofemenalin primul rand, probabil ai primit mustrari si data trecuta cand ai intrat pt ca nu ai citit regulamentul... nu e bine sa scrii cu majuscule tot mesajul, pt ca e ff greu de citit (incearca si tu sa-l citesti, sa vezi daca iti e usor!) si in plus in limbajul de pe net asta se cheama ca tipi la noi, si nici asta nu-i politicos... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #23 2007-07-21 21:15:42
Re: lofemenalImi pare rau pt tine nicola ca a trebuit sa treci printr-un avort, dar sincer nu inteleg de ce esti asa revoltata pe forumul asta, care nu e responsabil ca tu nu te-ai protejat.Doctoressa ne-a ajutat mereu cu sfaturi utile si sincer iti spun ca forumul e de nota 10. In legatura cu Lo Femenalul... stim cu toate ca e vechi, ca nu mai e recomandat din cauza dozarilor hormonale, dar e decizia ta ce pastile folosesti.Gandeste-te insa bine inainte de a arunca cu noroi intr-un om care chiar nu merita si n`a facut altceva decat sa dea sfaturi si sa ne ajute mereu. we're part of a neverending story Offline #24 2007-07-21 22:22:55
Re: lofemenalvina nu mai pare atat de mare cand o dai pe altcineva.pacat ca n-ai invatat nimic din asta All good things come to those who wait Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-22 07:56:48
Re: lofemenaleram mai mult decat convinsa ca se va intampla asa. eu nu invinuiesc p nimeni pt ceea ce mi s a intamplat dar voi ati lovit exact in punctul sensibil ca sa mergeti la sigur sa zic asa...)cum as putea sa invinuiesc pe cineva pt ce mi s a intamplat mie?daca acesta e singurul lucru pe care l ati inteles silly duck si burnout eu nu ma angajez intr o cearta cu cineva aici. daca eu sunt rea uita te un pic la raspunsul tau silly duck si gandeste te bine cum te ai simti daca cineva ti ar raspunde asa...ma rog.e vina mea dar eu am suportat intrerventia (complicata de uterul retrovers...) si de unde stii ca nu am invatat nimic nu inteleg. Offline #26 2007-07-22 10:00:53
Re: lofemenalnicola,daca ce am scris eu mai sus e atat de lipsit de adevar nu stiu de ce te-ai apris asa. in orice caz , nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici nu am venit sa o apar pe doctoressa(pe care o respect ca om in primul rand , si apoi sfaturile ei). trebuia sa citesti poate mai inainte de toate ce scrie in profilul dansei.Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop All good things come to those who wait Offline #27 2007-07-22 10:18:20
Re: lofemenalgata fetelor nicola, chiar imi pare rau daca ai fost primita cu reprosuri pe forumul asta (am citit si primul tau mesaj, unde fusesei avertizata sa citesti regulile) si imi pare rau si de necazurile prin care ai trecut... dar sper sa ramai totusi printre noi, poate iti schimbi parerea si o sa te poata ajuta cineva de aici odata si odata nu se stie cand mai ai nevoie Just like a tattoo I'll always have you... Offline #28 2007-07-22 11:09:55
Re: lofemenal1.silly duck abdic de la discutia cu tine... cu precizarea urmatoare kestiunea avortului a survenit mai tarziu nu cand am postat eu cautand AC sus mentionate. am mentionat o din prostie incercand sa trag un semnal de alarma ca uite kiar se intampla sa nu mearga postinorul deci nu e un mit acel procentaj 2% si ca moderatorii nu avertizeaza degeaba cand spun ca postinorul tre luat cu grija nu sunt dropsuri etc... e greseala mea ca m am apucat de destainuiri... si Nu nu am primit raspunsuri "ba mai mult ai primit numai sfaturi care daca in final nu au fost cele potrivite" io nu am primit sfaturi tocmai c am zis in postul cu majuscule ca nu am primit raspuns...in sfarsit nu ne intelegem... Offline #29 2007-07-23 15:30:29
Re: lofemenalnicola...lo femenal poti incerca sa gasesti la cabinetul secs(daca o mai exista) sau pe la cabinetele de stat de planning(din maternitati(daca nu s-o fi terminat stocul).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-12-12 23:55:52
Re: lofemenalpana la urma ce se mai aude de lofemenal ? mi le`a prescris si mie dotctora d la planning... #31 2007-12-13 07:36:59#32 2007-12-13 14:50:42
Re: lofemenaleu iau lo femenal de 2 ani si ma simt f bine.am auzit aici pe forum ca iti creste par pe nuj unde daca l iei si am intrebat si eu la planing si au zis ca nu e adevarat ca e neutru nici nu scade pilozitatea dar nici nu creste.asa ca am ramas tot cu ele.asa ca daca ma simt bine de ce sa schimb? Offline #33 2007-12-13 16:12:37
Re: lofemenalnu schimba...intr-adevar nu ai motiv Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-12-13 22:17:06
Re: lofemenal
si mie mi le-a dat de la planning,sunt doar la a 2-a folie insa pana acum nu am avut nimic de la el.Sper sa nici nu am.Deci chiar depinde de organism.Uite se zic foarte multe lucruri bune de yasmin,insa am o colega careia i-a crescut parul pe fata de la el ..deci trebuie sa nimeresti.Depinde de fiecare organism Offline #35 2009-02-18 16:18:36
Re: lofemenalbuna lofemenal ,am luat si eu 2 ani dupa aceea le-am lasat ca am vrut un bebe ,care a venit repede ,dupa 2 luni,iar dupa aceea m-am protejat altfel... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|