homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati invatat de la iubitul vostru?-2

#20 2009-01-30 09:42:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?

am invatat ca lucrurile nu sunt mereu asa cum vreau eu sa fie... si mai am de invatat
ca pe oameni tb mai intai sa-i cunosti si apoi sa-i judeci (si aici mai am "de lucrat")
ca in iubire trebuie sa risti
sa nu mai am incredere in toata lumea...

probabil ca mai sunt, dar nu-mi mai vine nimic in cap la ora asta hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2009-01-30 10:04:24

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

m'a invatat sa iubesc;
sa iau anumite lucruri ca atare si sa nu ma opun, caci e in zadar
sa ma simt frumoasa si cand am 1-2 kg in plus big_smile
sa gandesc de 2 ori inainte de a face unele afirmatii
sa comunic cu el de cate ori ma supar si am tendinta de a sta muta big_smile (inca mai lucrez la partea asta big_smile )
sa nu ma atac si sa pun la suflet vorbe spuse la nervi/ misto de ceilalti
sa folosesc masina de spalat lol

#22 2009-01-30 13:54:36

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

nimic...el a invat de la mine... diablo

#23 2009-01-30 14:24:41

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

de la ex am invatat ca barbatii e porci!!!(ma rog,majoritatea)

#24 2009-01-30 14:54:28

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

hihi big_smile ati deschis un topic foarte pe gustul meu smile
eu am o imensa  lista..
nu stiu dak iubi meu a invatat ceva de la mine.. dar eu de la el am invatat multe..
si ar fi cam asa:
-sa iubesc cu toata fiinta mea
-sa fiu mai ambitioasa
-sa comunic cu el orice ar fi
-sa am incredere in persoanele care merita.. si sa le indepartez pe cale care nu merita
-sa imi cantaresc faptele
-sa nu mai fiu asa naiva
-m-a invatat ce inseamna autocontrolul (am renuntat la fumat deoarece el a crezut in mine.. si m-a sprijinit)
-sa fiu sincera (pt k minteam cand stiam k n-am facut ceva bine)
-sa nu ma mai indragostesc la intamplare (adik.. sa nu imi mai placa alti indivizi doar pt k s-au purtat frumos cu mine)
-sa sper
-sa imi creez o viata asa cum imi doresc.. o viata sanatoasa
-sa fiu curajoasa
-sa fac alegerile corecte
-sa il consult cand sunt nesigura
-si.. am mai invatat de la el.. ce inseamna dragostea adevarata.. cea care iarta cand stie k va suferi (el mi-a iertat greseli enorme.. pt k ma iubeste.. stiind k voi mai gresi.. dar sperand k odata cu timpul.. voi invata sa nu mai gresesc )
-m-a invatat apoi sa nu mai gresesc

si cred k ar mai fi multe... dar astea sunt principalul

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

Publicitate

loading...

#25 2009-01-30 16:31:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

de la el am invatat ce inseamna iubirea neconditionata
sa nu imi fac tot felul de planuri, ca sigur nu ies. mai bine aleg in fata faptului (asta se aplica doar lucrurilor mai putin importante)
am invatat sa conduc (nu am facut inca scoala de soferi, dar stiu sa merg cu viteza a 2-a lol )

#26 2009-01-30 17:13:41

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

ancutika a scris:

in primu rand am invatat sa am incredere in mine si sa ma accept asa cum sunt. am invatat  sa fiu mai deschisa, sa-mi exprim sentimentele si sa nu-mi fie rusine pt ceea ce cred. Ca el e acolo sa ma accepte.
Si inca invat sa nu mai fiu asa egoista. Da nu stiu daca chiar voi ajunge sa invat vreodata asta hmm
si am invatat sa visez...

pe langa chestiile astea spirituale..m-a invatat sa conduc, ca ce am facut la scoala era nimic fata de cum e in realitatea. Am invatat o gramada despre calculatoare, am invatat despre masini..nu doar marca si care is mai bune..ci si piese si prostii pe la motor tongue si cam tot ce repara el prin casa am invatat si eu ca-mi baga nasu acolo big_smile

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#27 2009-01-30 19:59:19

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

wra_blu a scris:

nimic...el a invat de la mine... diablo

lol

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#28 2009-01-30 20:10:14

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Am invatat in primul rand sa iubesc(si inca cum  visslar  )si sa ma las iubita(pt ca era o problema pt mine asta inainte lol ).am invatat ca exista si barbati care merita si care pot fi fideli si dedicati trup si suflet sotiei.Sa nu mai fiu asa naiva.Sa nu mai fiu asa rusinoasa si sa ma accept cum sunt.Ca cineva poate sa ma placa asa cum sunt 100%.sa fiu fericita,ca viata este frumoasa.Multeeeee big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#29 2009-01-30 21:30:34

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

sa strang tareeeee din dinti cand am cate un impuls puternic de a-i trage una ! lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#30 2009-01-30 21:41:09

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

lucia05 a scris:

sa strang tareeeee din dinti cand am cate un impuls puternic de a-i trage una ! lol

rotfl   rotfl

asta m-a invatat si pe mine fostul...chiar si acum daca il vad se aplica lol....cred k e ca mersul pe bicicleta, o data invatat nu-l mai uiti lol

#31 2009-01-30 21:47:35

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

haha.. asta e foarte tare big_smile
in domeniul asta.. am invatat si eu de la iubi meu.. sa nu mai ridic tonul si sa nu mai fac circ big_smile

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#32 2009-01-30 23:00:50

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

am invatat ce inseamna a face dragoste, cum e sa te simti femeie, am invatat sa las de la mine si bineinteles am invatat sa iubesc, ceea ce e f bineee hjarta si implicit am invatat ce e fericirea,bineinteles.
un sg lucru nu a reusit sa ma invete si nimeni n`o va putea face: sa imi stapanesc nervii, sa nu ridic dintr`o sg sprincena cand nu`mi convine ceva si sa bat lumea rotfl p el adica.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-30 23:03:22)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#33 2009-01-30 23:04:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

M-a invatat sa nu ma mai multumesc cu putin, sa am incredere in mine si sa am curajul de a face o schimbare.
M-a facut sa fiu mai puternica, mai ambitoasa.
M-a invatat ca intotdeauna daca vreau cu adevarat ceva pot sa obtin.

#34 2009-01-31 16:46:44

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

delyutza* a scris:

sa fiu mai calma si sa nu mai vb asa tare lol si multe chestii de cultura generala si nush nimic si totusi de toate tongue

sa fiu mai sportiva ( fie cand obesrv burticaaa) sa fac sport nu sa stau nemancata lol
mai revin lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#35 2009-01-31 16:55:10

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

el tot ma sfatuieste sa tac din gura cand am nervi si sa ma abtin sa spun lucruri la nervi....asta zice cand ma cert cu mama...ca atunci cand ma cert cu el nu mai zice nimic saracul lol prefera sa taca sa nu ma mai auda si doar ma intreaba ai terminat? lol
deci oarecum am incercat sa ma abtin sa ma comentez cand sunt nervoasa....uneori imi iese alteori nu...daca se aduna prea multe clar nu-mi iese si ma crizez...si daca sunt si pe stop e deja grav lol
am invatat sa nu mai pun la suflet orice vorba spusa de cineva care nu ma are la suflet....
si in rest ce sa zic...am invatat lucruri impreuna, din iubire...atunci cand iubesti automat incerci sa te dai dupa celalat.
eu apreciez destule chestii la el...dar nu tot ce are el pot sa am si eu...am incercat sa iau anumite caracteristici de la el, dar n-am putut smile de asta sunt de principiul ca e bine sa ne completam pt ca din multe privinte suntem diferiti.
in rest...m-a invatat sa joc darts, acum merge cu mine sa conduc si ma mai invata cate ceva....m-a invatat table smile multe chestii practice.

#36 2009-02-04 17:26:10

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

a incercat sa ma invete multe
nu le aplic mereu desi ar fi spre binele meu, si nu numai al meu
am invatat ca intai de toate imi este prieten, unul care imi vrea binele, care imi spune si imi arata ceea ce nimeni nu ar putea, care imi este alaturi desi gresesc, desi am nervi si nu ma controlez, desi ranesc..

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#37 2009-02-18 16:52:26

aadela
New member
Inregistrat: 2009-01-30

m-a invatat multe ... sa fiu mai serioasa atunci cand e cazul,  pt ca nu totul e o joaca. de la el am invatat sa iubesc si sa am incredere in noi! hjarta

Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.

#38 2009-02-18 17:17:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

lectia de sambata... sa ma gandesc de 3 ori inainte sa zic ceva... hmm deci sa mi controlez vorbele, sa invat sa tac din gura
f greu lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.