|
Nu esti logat.
Cred ca am o problema!:(#1 2009-02-18 12:02:56
Cred ca am o problema!:(Buna ! As avea si eu nevoie de o explicatie la ceea ce mi se intampla:am 21 ani,iau anticonceptionale Desorelle de 2 ani si jumatate,acum cateva luni am intrerupt tratamentul,facand o pauza de 1 luna,dupa care am inceput sa la iau din nou.Urmatoarele 2 luni am avut menstruatie regulata,sangerarea se instala in a 3a zi de pauza(asa cum s-a intamplat in cei 2 ani);problema mea este ca luna trecuta sangerarea s-a produs inainte de terminarea foliei cu pilule(mai exact in a 18a zi de luat pilule),a avut o durata normala(3-4zile).Am continuat folia pana la capat,ca si cand nu s-a intamplat nimic,dupa cele 7zile de pauza am inceput o noua folie de pilule,iar in aceasta luna sangerarea a inceput in a 13a zi de luat pilule,a venit in cantitati mai mari decat de obicei,si a tinut aproximatix 13zile(spre sfarsit s-a diminuat cantitatea de sange pierdut).Am continuat sa iau pilule pana la sfarsit,desi sangerarea se instalase,iar acum sunt in cele 7 zile de pauza. Offline #2 2009-02-18 13:14:39
Re: Cred ca am o problema!:(eu cred ca e cazul sa mergi la un medic de planning cu care sa discuti despre cele intimoplate precum soi despre oportunitatea schimbarii pastilelor...si asta acum, in aceste 7 zile de pauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-18 14:42:27
Re: Cred ca am o problema!:(Sunt la a doua folie de Chloe, in perioada de pauza, si ma mir ca inca nu mi-a venit menstruatia cum ar fi trebuit, desi luna trecuta a venit chiar in a doua zi... pauza inca nu e gata, dar sunt sanse sa vina dupa ce se termina pauza?? Mentionez ca am luat pastilele corespunzator. Va multumesc! Offline #4 2009-02-18 15:43:53
Re: Cred ca am o problema!:(Menstra poate aparea in oricare din cele sapte zile. Daca ai luat corect patilele nu ai de ce sa te ingrijorezi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-02-18 15:55:13
Re: Cred ca am o problema!:(buna sunt noua pe forum Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-18 16:34:21
Re: Cred ca am o problema!:(nu te ajuta cu nimic sa stii cum s-au simtit alte persoane pentru ca organimele sunt diferite si reactioneaza diferit. spre exemplu, eu cand am inceput sa iau nu am avut nici o problema , de nici un fel, altcuiva i-a aparut o senzatie de greata, la alta persoana spotting... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-02-18 18:15:00
Re: Cred ca am o problema!:(
exact Offline #8 2009-02-19 14:28:19
Re: Cred ca am o problema!:(ok stiu asta,dar eram curioasa daca au fost efecte secundare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|