homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

#1 2009-02-19 14:36:55

nania
Membru
Inregistrat: 2009-02-19

ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

am inceput sa iau mercilon, este prima luna. cand am fost la medicul care mi le-a prescris mi-a spus sa iau si polygynax 10 zile pt ca am o mica infectie.am inceput tratamentul cu polygynax in a 15-a zi de mercilon.am citit prospectul in care scria ca nu este indicata folosirea prezervativului dar despre contraceptive orale nu scria nimc. la aproximativ 18 ore de la al doilea ovul am avut contact sexual.medicul nu mi-a spus ca nu ar trebui sa am ..dar am `auzit` ca anticonceptionalul isi pierde efectul si pot ramane insarcinata. farmacista mi-a spus ca nu are nici o legatura sa stau linistita. eu ma gandeam sa iau escapelle pt orice eventualitate dar nu as vrea sa mi dau organismul peste cap..asa ca v-am gasit aici pe net si m-am decis sa va cer o parere! multumesc

#2 2009-02-19 14:44:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

nu au nici o legatura
ovulele au efect local si nu ineractioneaza cu ac
nu este indicata folosirea prezervativului deoarece acesta se poate sparge din cauza substantelor din ovul
si contactul pe perioada tratamentului nu e indicat deoarece cam faci tratamentul degeaba si nu stiu cat de bine ii fac acele substante lui

#3 2009-02-19 14:53:44

nania
Membru
Inregistrat: 2009-02-19

Re: ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

multumesc mult! ce bine...acum stiu ca nu este indicat contactul..dar nu inteleg de c in prospect nu scrie nimic...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ovulele vaginale stopeaza efectul contraceptivelor orale?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.