homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelor

#1 2008-12-09 09:38:52

kindzaza19
New member
Inregistrat: 2008-04-11

analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelor

Salutare tuturor!
ma intereseaza care sunt aceste analize? am citit undeva ca e vb de "dozare hormonala? vreau sa stiu cum se face acest sir de analize, ce presupune, cat costa, unde se face, de asemenea am mai citit pe undeva ca se face la fiecare hormon in parte, astfel, va rog, spuneti mi care sunt acei hormoni pe care trebuie sa le analizeze pt a putea prescrie corect anticonceptionalele.

#2 2008-12-09 09:42:49

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelor

Buna,

nu se fac analize de sange pentru prescriere de anticonceptionale. Trebuie sa te duci la un medic de planificare familiala, care iti va completa o fisa legata de starea ta de sanatate si iti va prescrie antibebe conform acelei fise...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2008-12-09 10:11:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Kidzaza nu se fac analize pentru prescrierea de anticonceptionale, cum zicea si blueeyes.

Analize specifice administrarii de anticonceptionale se fac la sase luni de administrare pentru a vedea cat de bine le suporta corpul tau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-12-09 13:59:28

kindzaza19
New member
Inregistrat: 2008-04-11

hmmm, nu mai stiu ce sa mai cred atunci! pt ca tot ce am citit pina acum, spuneau toti in gura mare sa nu ia lumea pastile de "capul lor", sa si faca analizele inainte! Eu am luat pastile, de la planningu de la facultate si sincer, am vazut ce presupune acea fisa medicala, nu prea imi inspira incredere asa mult, intrucat e mai mult de: diabet in familie? boli de inima? tensiune? etc. Si cam toata lumea are un "buchet de trandafiri" in neam,mai mult, mi se pare ca le dau un pic "la ochi" pt ca te cheama dupa o luna si te intreaba cum te ai simtit, cum ti a venit, ce simptome ai avut, astfel ca dk a fost totul ok ramai pe astea, dk e sa fi avut vreo complicatie, trecem la tipul urmator de pastile. (adica nu stiu mi s a parut a fi o kestie ciudata cel putin  :f?rv?nad:  ).
Deci pina la urma nu exista nici un set de analize hormonale pt a se putea prescrie corect anticonceptionalele?  ceva prin care sa poata doctorul ,care le prescrie, sa cunoasca exact nivelul hormonal din organism, care predomina, etc, sa nu se creeze un dezechilibru?

#5 2008-12-09 14:22:31

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

medicul tau a procedat f corect...ti au spus si fetele NU se fac analize hormonale pt prescrierea lor...eventual daca sunt date cu functie curativa pt eventuale dereglari hormonale...altfel nu sunt necesare...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2009-02-19 15:47:33

cori'91
New member
Inregistrat: 2008-12-14

buna!am si eu o intrebare dak s poate:in c constau acele analize kre trebuie s l faci dupa 6 luni dupa c ai luat ac?multumesc si scuze de deranj! smile

#7 2009-02-19 15:54:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

colesterol, trigliceride, glicemie, TGO, TGP si Timp Quick

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.