|
Nu esti logat.
Analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelor#1 2008-12-09 09:38:52
analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorSalutare tuturor! Offline #2 2008-12-09 09:42:49
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorBuna, Offline #3 2008-12-09 10:11:15
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorKidzaza nu se fac analize pentru prescrierea de anticonceptionale, cum zicea si blueeyes. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-09 13:59:28
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorhmmm, nu mai stiu ce sa mai cred atunci! pt ca tot ce am citit pina acum, spuneau toti in gura mare sa nu ia lumea pastile de "capul lor", sa si faca analizele inainte! Eu am luat pastile, de la planningu de la facultate si sincer, am vazut ce presupune acea fisa medicala, nu prea imi inspira incredere asa mult, intrucat e mai mult de: diabet in familie? boli de inima? tensiune? etc. Si cam toata lumea are un "buchet de trandafiri" in neam,mai mult, mi se pare ca le dau un pic "la ochi" pt ca te cheama dupa o luna si te intreaba cum te ai simtit, cum ti a venit, ce simptome ai avut, astfel ca dk a fost totul ok ramai pe astea, dk e sa fi avut vreo complicatie, trecem la tipul urmator de pastile. (adica nu stiu mi s a parut a fi o kestie ciudata cel putin :f?rv?nad: ). Offline #5 2008-12-09 14:22:31
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelormedicul tau a procedat f corect...ti au spus si fetele NU se fac analize hormonale pt prescrierea lor...eventual daca sunt date cu functie curativa pt eventuale dereglari hormonale...altfel nu sunt necesare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-19 15:47:33
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorbuna!am si eu o intrebare dak s poate:in c constau acele analize kre trebuie s l faci dupa 6 luni dupa c ai luat ac?multumesc si scuze de deranj! Offline #7 2009-02-19 15:54:28
Re: analize pt prescrierea corecta a anticonceptionalelorcolesterol, trigliceride, glicemie, TGO, TGP si Timp Quick Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|