|
Nu esti logat.
Hemoragie#1 2009-02-18 15:43:46
hemoragiein data de 21.dec.2008 mi-a venit ciclul care nu s-a mai oprit nici pa la data de azi, am incercat tratamente cu ergomed,dufaston,triregol,utrogesteron,toate la sfatul medicului dar hemoragia nu s-a oprit , nu sangerez tare decat ca si cum as fi la ciclu normal, singura solutie de oprire este chiuretajul de care imi este foarte frica deaorece sun virgina, va rog sa ma ajutati cu un sfat cum este doare tare sau doare suportabil Offline #2 2009-02-18 16:09:20
Re: hemoragieAceste medicamente le-ai luat la saftul medicului, nu? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-02-18 16:13:48
Re: hemoragiepai cum sa te chiureteze daca esti virgina?????????nu cred.... Offline #4 2009-02-18 16:35:46
Re: hemoragieToate medicamentele le-am luat la sfatul medicului si toto medicul mi-a spus ca singura solutie este chiuretajul , as dori si sfatul doamnei doctor va rog frumos pt ca imi este tare frica Offline #5 2009-02-18 17:18:51
Re: hemoragieAsta ar insemna sa te dezvirgineze.... cati ani ai tu dana? Offline Publicitateloading...
#7 2009-02-18 17:39:51
Re: hemoragieIa incearca cu o lingura de solutie de alchemilla, se gaseste in farmacii e din plante si eu dupa o hemoragie prelungita si cu duphaston tot nu-mi trecea si tot o dr mi-a recomandat 3 linguri pe zi e uszor de luat. A doua zi mi-a trecut desi atentie!! asta nu rezolva problema de fond. Eu zic sa nu te repezi la chiuretaj. Cauta solutia asta, citeste prospectul si ia sa vezi ca deja a doua zi se cunoaste. Nu te lasa asa se duce hemoglobina la vale rau de tot te anemiezi si nu e bine deloc. Fa-ti un set complet de analize, un ecografie pelvina si dupa aceea daca nu se poate treci la alti pasi. Offline #8 2009-02-19 20:21:23
Re: hemoragie
curetajul e o interventie care se face sub anestezie, tocmai ca sa nu doara tare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|