homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest ca si tratament!

#1 2007-09-22 18:17:03

Aghata
Membru
Inregistrat: 2007-09-22

Logest ca si tratament!

Buna,am si eu o mare dilema.I-au logest de cand aveam 18 ani,recomandat de un bun medic din Ploiesti,ajutandu-ma la reglarea menstruatie,pt ca m-a diagnosticat cu insuficienta ovariana,in urma faptului ca menstruatia nu imi venea regulat.Luand Logest menstruatia mi-a venit in fiecare luna,dar daca intrerupt pastilele si la momentul actula,acum am 20 de ani,menstruati tot nu imi este reglata!Intrebarea mea este: daca intrerup pastilele si nu mai tin cont ca menstruatia nu imi vine regulat,pot ramane insarcinata?Imi doresc din tot sufletul ca in momentul in care voi decide sa am un copil,sa il si pot face,deoarece acum folosesc logest nu numai ca sa imi vina menstruatia in fiecare luna,ci si ca contraceptie.Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva in domeniul,ce se intampla daca intrerup pastilele,raman sau nu,insarcinata!Va multumesc!

#2 2007-09-22 18:42:39

myya
Full member
De la: bacau
Inregistrat: 2007-07-25
Site

Re: Logest ca si tratament!

singur ca este posibil sa ramai insarcinatat atat timp cat faci sex neprotejat mai ales si daca ejaculeaza inauntru.....si asa este acum daca intrerupi anticonceptionalele o sa-ti vina ciclul tot neregulat asa ma patit si eu..am luat tot la fel logest pt ca imi venea ciclul neregulat si le-am inrerupt si tot asa imi vine

#3 2007-09-22 18:44:48

Samantha
New member

Insuficienta ovariana prematura este numita si menopauza prematura, desi cele doua afectiuni nu sunt identice. Astfel, in cazul menopauzei premature dispar in totalitate menstrele, in timp ce  femeile care sufera de insuficienta ovariana prematura pot avea menstre sporadice si pot chiar ramane insarcinate...deci ai grija daca renunti la logest foloseste alte metode contraceptive.sfatul meu ar fi sa nu renunti mai ales daca iti face bine logestul+ e anticonceptional:) bafta

#4 2007-09-23 17:09:56

Aghata
Membru

Multumesc fetelor pentru sfaturi si raspunsuri!chiar ma intristasem credeam ca nu voi putea face niciodata copilasi!acum parca mai mi-am revenit un picut!

#5 2009-02-20 08:44:31

andreianca71
New member
Inregistrat: 2009-02-17

buna AGATA, am 28 ani si de 2 ani incerc in disperere sa am un bebe.
si eu am fost diagnosticata tot cu o insuficienta ovariana, care acum imi da batai de cap.
Am luat si eu la fel ca tine, ani de zile Logest, dar fara rezultat, acum am renuntat.
Te sfatuiesc ca atunci cand vei fi hotarata sa faci  bebic intai de toate sa mergi la dr, pt ca nu e deloc usor.
dar ce sa mai, de 1 an jum. am mers pe la vreo 3 spitale, sa ma lamureasca si pe mine cineva, nimic, ce mi s-a recomandat??? simplu, FIV, cu donator de Ovocite,  big_smile
asa ca sfatul meu:
nu te mai stresa, incearca sa traiesti viata la maxim, mie imi pare rau ca nu am stiut dinainte, ca nu mai luam atatea pastile.
mai vb
Multa sanatate

CU    hjarta si hjarta si hjarta, CU  rugaciuneŞI CU DUMNEZEU ÎNAINTE, CĂ NUMAI ELE NE POT DA bebic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.