|
Nu esti logat.
Ajutati-ma cu un sfat !#1 2009-02-19 22:29:14
Ajutati-ma cu un sfat !Deci fetelor problema mea este urmatoarea am niste problema...nu stiu nici cum sa incep...eu am fost mereu fff fricoasa si fff speriata...cand am fost mica am avut epilepsie am uramt tratament 5 ani...din clasa a 3 pana in clasa a 8 a ...pe urma a fost totul ok si am e totul ok...dar de cand am inceput si eu sa realizez ce boala am avut cativa ani mi-a fost fff frica ca mi se intoarce boala desi stiam fff bine ca daca am scpata de ea este fff putin probabil sa se intoarca...am trecut peste asta...si m-a convins cineva ca nu voi mai avea problemem de genu...dar acum cam din decembrie au inceput alte probleme...am inceput cu un chist pe ovarul drept m-am speriat fff tare l-am tratat...dupca care m-a apucat o durerere cu gat cu reche cu mana eera de pe o masea...ieri mi-am scos maseaua...am scapt si de asta...dar pana sa scot maseaua a trebuit sa fac niste injectii sa se traga puroiu ...numai ce terminasem injectiile ptr chist...si acum mi-am facut niste analize in gat si mi-a ieste staphylococcus aurius..cred ca o sa fac iar injectii...nu-i asta o problema problema mea este ca ...imi este si rusine sa spun...nu stiu daca de ex ma doare ceva am impresia ca am ceva fff grav de ex am probleme cu gat mereu ma doare...si cateodata am impresia ca am cancer in gat ....ma gandesc numai la rau ...mi-e frica...o am si pe maicamea mai bolnava si mereu imi e frica si ptr ea...nu stiu ce sa fac...am zis ca o sa merg la pshiolog...si daca vad ceva la TV un caz grav sau ceva am impresia ca am si eu sau ca o sa mi se intmple si mie si cred ca toate astea mi se intmpla tre ca in in ultimul timp ma doare cate ceva...daca nu m-ar durea si a-r fi toate bune cred ca nu m-as mai gandi...sper sa aveti rabdare sa cititi tot ce am scris eu aici...si sper sa nu ma speriati...stiu ca voi sunteti intelegatoare si mereu ajutati cu sfaturi bune ...am nevoie si eu de sfaturi...va multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-02-19 22:42:54
Re: Ajutati-ma cu un sfat !Diana, cu totii mai avem depresii imunitare ca sa zic asa. Ia-le pe rand, trateaza-te si nu-ti mai fa ganduri negre caci ele nu te ajuta ci din contra, iti fac mai rau, iti slabesc organismul si uite asa esti intr-un cerc vicios Offline #3 2009-02-19 22:52:33
Re: Ajutati-ma cu un sfat !cu toate ca eu nu am prea avut probleme de sanatate si eu ma gandesc foarte des ca as putea pati ceva rau. ca as putea sa ma imbolnavesc eu sau cineva foarte apropiat si ma omoara gandurile astea nu sunt o persoana pesimista dar pur si simplu nu e zi cred sa nu-mi treaca tot felul de idei idioate prin cap Ultima oara a fost editat de cristiana t (2009-02-19 22:54:11) V., soarele si luna Offline #4 2009-02-19 22:53:41
Re: Ajutati-ma cu un sfat !Multumesc din suflet nici nu sti cat de important e ptr mine acest mesaj care l-ai postat ...da mi-a facut si antibiograma maine o sa merg la medicu de familie sa vad ce tratament imi va da ...eu nu prea am nici cu cine sa vorbesc nu am prietene toate au plecat la facultate ca la noi aici in oras nu e facultate...mamei mele nu-i prea spun tot ca isi face multe griji ...mai vorbesc cu prietenu meu si cu fratele meu dar nu-i tot una cum a-i vorbii cu niste fete...Multumesc mult ...si nu mi-e rusine sa merg la un pshiolog...daca merg merg spre binele meu ...o seara buna "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #5 2009-02-19 22:59:31
Re: Ajutati-ma cu un sfat !
Da le fel sunt si eu tot asa ma gandesc sa nu patesca ceva rau ce-i dargi mie si stiu ca daca a-si pati eu ceva cei care ma iubesc ma refer ma mama mea la fratele meu la tatal meu la prietenul meu stiu ca le-ar fi ffffff greu ca eu sa patesc ceva...dar de ex daca stau de vorba cu cineva imi trece si zic gata nu ma mai gandesc...daca vad sau aud ceva iar imi vin gadurile rele....si sa va mai spun ceva intr-o dimineata m-am trezit si tata se uita la stiri si acolo a spus ceva de genu ca zeci de femei merg zilnic la spital cu cazuri de cancer genital si de O.R.L exact problemele care le am eu ...ssi atat mi-a trebuit "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-20 01:19:32
Re: Ajutati-ma cu un sfat !Diana...mare grija...din ce descri tu reiese un inceput d ipohondrie Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-02-20 01:22:25) #7 2009-02-20 10:20:45
Re: Ajutati-ma cu un sfat !am vazut si eu The secret....hmmm..parea credibil atunci dar nsh Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-20 10:24:27) They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|