|
Nu esti logat.
Confuzie mare :)#1 2009-02-16 19:17:52
confuzie mare :)Buna, fetelor! Offline #2 2009-02-16 19:28:45
Re: confuzie mare :)lalashin ia pastila de ieri si asta de astazi..acum poti sa faci cum vrei...ori mai iei inca 7 pastilute din noul blister, ori intri in pauza si te protejezi pe toata durata pauzei si inca 7 zile dupa ca sa se reinstaleze protectia. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-02-16 19:32:05
Re: confuzie mare :)multumesc pentru raspuns. am luat cele doua pastile si vreau sa intru in pauza. sper sa-mi vina menstra de privatie normal, in a 4a zi. Offline #4 2009-02-16 19:38:11
Re: confuzie mare :)vezi sa te protejezi pe toata durata pauzei si pana nu inghini 7 pastilute sa nu ai contact cu risc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-20 16:08:54
Re: confuzie mare :)ok, nu mi-a venit menstra de privatie in a 4a zi, e deja a 5a zi ... cred ca nu am facut bine ca am luat cele doua pastile. Offline #7 2009-02-20 16:14:58
Re: confuzie mare :)nu trebuia sa mai iei acele 2 pastile ci sa consideri ca esti deja in pauza cu protectia de rigoare (pauza incepand de duminica)...acum nu mai conteaza...eu zic ca totusi va aparea...dar protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din urmatoarea folie... happy with him...inlove with him... Offline #8 2009-02-20 16:36:51
Re: confuzie mare :)of. e nasol ca am inceput sa iau pastilele tocmai ca sa imi reglez ciclul, si chiar ma bucuram ca nu mai trebuie sa stau in fiecare luna ingrijorata ca ba imi venea cu 2 saptamani mai tarziu, ba mai devreme. Offline #9 2009-02-20 16:38:26
Re: confuzie mare :)va fi bine...nu ai dc sa ti faci griji pt o eventuala sarcina...doar sa fi mai atenta cu administrarea lor de acum incolo...si e bine sa ai tot timpul cumparata si o folie de rezerva...caci din experienta iti spun ca e nevoie de una happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|