homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice si anticonceptionalele microgynon

#1 2009-02-08 12:02:49

llori
Membru
Inregistrat: 2008-08-25

antibiotice si anticonceptionalele microgynon

buna!am si eu o intrebare iau micrigynon si as vrea sa iau antibiotice pt amigdale, lekoklar cica se cheama.oare imi micsoreaza efectul anticonceptionalelor? sad

#2 2009-02-08 18:38:02

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: antibiotice si anticonceptionalele microgynon

cele mai multe antibiotice scad efectul contraceptiv asa ca ai nevoie de protectie suplimentara pe perioada tratamentului+inca 7 zile(pana inghiti inca 7 pastilute)

#3 2009-02-20 17:27:29

iuanutza
New member
De la: CLUJ-NAPOCA
Inregistrat: 2008-10-21

buna, v-as ruga daca se poate sa-mi spuneti numele exact de antibiotice care scad efectul la anti, caci eu nu stiu exact prin ce se diferentiaza antibioticele de celelalte medicamente...si trebuie sa iau ceva pt durerea de masea, cel mai adesea folosesc algocalmin fiola, si am inteles ca acela nu e un antibitotic, insa medicamentul pt tragerea puroiului este un antibiotic...si nu as vrea sa am surprize....

Ultima oara a fost editat de iuanutza (2009-02-20 17:28:10)

"Dumnezeu iti da mereu doar cat poti duce, insa tare mi-ar placea sa nu mai aiba atata incredere in mine din cand in cand...

#4 2009-02-20 17:46:09

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

iuanutza sunt foarte multe antibiotice si marea majoritate scad efectul anticonceptionalelor.....te poti uita pe prospect sa vezi daca un anumit medicament e antibiotic sau nu...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2009-02-20 20:56:05

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

iuanutza a scris:

buna, v-as ruga daca se poate sa-mi spuneti numele exact de antibiotice care scad efectul la anti, caci eu nu stiu exact prin ce se diferentiaza antibioticele de celelalte medicamente...si trebuie sa iau ceva pt durerea de masea, cel mai adesea folosesc algocalmin fiola, si am inteles ca acela nu e un antibitotic, insa medicamentul pt tragerea puroiului este un antibiotic...si nu as vrea sa am surprize....

Atata timp cat iei antibiotice trebuie protectie suplimentara si inca 7 zile dupa terminarea tratamentului!

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.