|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor..#1 2007-05-06 23:04:43
am nevoie de ajutor..buna fetelor! am si eu o micuta problema...iau laurina de cateva luni..si acuma seara cand trebuia sa iau pastila la ora obisnuita am scapat-o si nu o mai gasesc si am luat urmatoarea pastila de pe fasie...vreau sa va intreb dc are ceva ca voi termina fasia asta cu o pastila in minus??? va rog sa-mi dati un sfat ce ar trebui sa fac....plss ..ms Offline #2 2007-05-06 23:06:52
Re: am nevoie de ajutor..cumparati alta folie si ia de acolo o pastila si eventual tineo aia de rezerva.... ca nu e bine daca intrerupi asa ... trebuie sa fie completa folia.... in caz ca gresesc ma corecteaza fetele ...da eu asa stiam it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-05-07 00:10:58
Re: am nevoie de ajutor..Daca am luat pastila la 10 ore de la ora cand trebuia sa o iau, trebuie protectie suplimentara? (am adormit si mi-am adus aminte dimineata :S) Offline #5 2007-05-07 00:12:55
Re: am nevoie de ajutor..nu...atata timp cat nu depasesti 12 ore esti ok... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-07 00:17:15
Re: am nevoie de ajutor..merci mult crys_ty_na Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|