|
Nu esti logat.
Nu mai suport:(#1 2009-02-22 12:59:37
nu mai suport:( nu mai suport.... ma tot confrunt cu o secretie urat mirositoare de cativa ani... am fost de 3 ori la ginecolog... o data mi-a iesit doar candida, la al doilea medic la care am fost nici nu s-a obosit sa-mi ia proba de secretie( mi-a spus ca doar am ovarele putin inflamate) iar al treilea ... nu mi-a iesit NIMIC la rezultatul de secretie... nici macar candidoza... dar eu am insistat ca imi creeaza un mare disconfort secretia asta intr-un final, cand sa ies pe usa, al treilea medic mi-a dat totusi niste ovule viviflor. ca sa-mi echilibreze flora vaginala.am pus ieri unul, dar nu vad nicio schimbare. dar din cate vad tratamentul dureaza cateva zile. trebuie neaparat sa imi treaca pentru ca nu pot sa stau in casa, trebuie sa ies, am o groaza de pb de rezolvat in perioada asta. Offline #2 2009-02-22 13:20:01
Re: nu mai suport:(du-te direct la un laborator despre care ai auzit ca este bun si cere o analiza de secretie si o cultura. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|