|
Nu esti logat.
BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?#1 2007-05-04 09:23:55
BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?am fost la sp.Filantropia la un consult de rutina vreau sa fac neaparat un bebe,am 24 de ani si acolo dr.Bari mi a spus ca am scurgeri ca s ar putea sa am rana pe col si uter mic si trebuie sa fac celioscopie,am fost la ecograf la alt dr.si mi a spus ca am uterul 72/28mm,pozitie intermediara,cavitate uterina cu aspect eco normal.si ca nu trebuie sa fac celioscopie.dr.de la Filantropia mi a dat Clotrimazol ovule si spalaturi cu ceai de pelin+galbenele.Sunt disperata vreau bebe,incerd de 6 luni nu nu a dat rezultat.Dr.dela eco mi a spus ca,s ar putea sa am uter dublu,eu chiar nu mai inteleg nimic.Daca am uter dublu nu pot sa raman insarcinata?Daca l am mic tot asa nu pot sa raman insarcinata?Astept raspuns urgent.Multumesc pentru intelegere. Offline #2 2007-05-07 11:55:43
Re: BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?nu ai uter mic. ublu insa...ar putea fi, ceea ce va face sa ramii mai greu gravida, insa nu deloc. Nu te mai stresa inutil. Oricum, 6 luni de cind incerci tu sa ramii gravida nu inseamna deloc mult. Dupa un an incolo e cazul sa iti faci griji Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|