|
Nu esti logat.
Sex dupa chiuretaj#1 2009-02-22 11:08:25
sex dupa chiuretajau trecut 3 sapt de cand am facut un chiuretaj prin aspiratie...si miercuri am fost la un control...medicul mi'a spus ca totul este ok si ca nu sunt probleme,uterul este bine!aseara am facut sex cu iubitul meu...doar ca nu ne'am protejat.... ideea e k el a terminat afara...doar k imi este f frik de lichidul seminal!cat de mare este riscul!help Offline #2 2009-02-22 11:59:46
Re: sex dupa chiuretajPai un risc exista din cauza lichidului preejaculator, mai ales ca dupa chiuretaj se poate ramane usor insarcinata... Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-02-22 12:24:23
Re: sex dupa chiuretajchiar iti place sa te joci cu focu . foloseste metode eficiente sa nu ajunci iara sa faci chiuretaj.dc nu iei patile... Offline #4 2009-02-22 13:25:49
Re: sex dupa chiuretajsi eu sunt in situatia ta bluecarla ... si intr-adevar cum zice si papushik...ne jucam cu focul...speram sa fiu doar eu... mai... " prostutza" dar...din pacate nu e asa... nici mie nu-mi ramane decat sa ast menstra iar dak nu vine... sa-mi fac un test dupa 3 sapt ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #5 2009-02-22 13:38:15
Re: sex dupa chiuretajAveti grija fetelor ca tot jucandu va cu focul intr o zi o sa va ardeti.... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-22 13:42:06
Re: sex dupa chiuretajda... eu ma inchin de 2 zile non stop sper sa nu raman iar... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #7 2009-02-22 14:12:16
Re: sex dupa chiuretajoff...normal mie ar trebui sa imi vina pe 4...si abia luni ma duc la planning...sper sa vina si sa nu mai fie nevoie ...doamne nici nu vreau sa ma gandesc kt de inconstienta sunt uneori.... Offline #8 2009-02-22 14:16:53
Re: sex dupa chiuretajpai daca te protejai acum numai te inchinai non stop,una e sa faci un chiuretaj ca ti sa rupt prezerv sau mai stiu eu "accidente" de felul asta...si alta sa faci din prostie....n am facut nicioadata si nici nu cred ca as avea taria sa fac asa ceva....o sa vedeti mai tarziu repercusiunile chiuret si atunci sa vedeti.......protejati va fetelor nu va bateti joc de corpul vostru! Offline #9 2009-02-22 16:01:24
Re: sex dupa chiuretajmai fetelor, exista atatea metode contraceptive pe piatza... Offline #10 2009-02-22 16:15:10
Re: sex dupa chiuretajda...stiu...sincer...nici de critici nu prea imi sta capul ... k stiu destul de bine cat de prostutza am fost... ... prima data am ramas dupa 2 ani de sex neprotejat...cand calendarul mi-a dat gres ... 2 ani am avut menstra regulata ... si mi-a dat gres...nici nu ma asteptam sa fiu...iar la varsta mea... cu tarie fara tarie de caracter... il dai afara...si...acum da...e prostie nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #11 2009-02-22 18:28:09
Re: sex dupa chiuretaj
ca nu le intereseaza aspectu asta` #12 2009-02-22 19:56:17
Re: sex dupa chiuretajmda...cred k ai gandit mult explicatia asta in loc sa fii rautacioasa...ai grija de u si ms pt sfat oricum o sa tin cont de el nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|