|
Nu esti logat.
Problema mare (zic eu)#1 2007-05-06 19:27:23
problema mare (zic eu)buna!am si eu o problema si nu stiu ce sa fac! poate ma puteti ajuta voi cu un sfat! aseara am luat a 5-a pastila de ac dupa pauza de 7 zile!dar de dimineata am facut o prostie,am facut dragoste cu prietenul meu!problema mea este ca in acea pauza de 7 zile am luat de 2 ori ampicilina (nu tratament,doar 2 pastile intr-o zi pt ca am stat in curent si parca simteam ca mi se umfla maseaua). si pur si simplu mi s-a sters din minte faptul ca trebuie protectie suplimentara 7 zile! acum ce fac?? ma duc sa cumpar postinor? astept un raspuns va rog frumos cat de repede Offline #2 2007-05-06 19:39:15
Re: problema mare (zic eu)in a cata zi de pauza ai luat ampicilina? ca din cate am inteles eu, au trecut deja 5 zile de cand ai inceput o noua folie... deci ar mai fi fost nevoie de inca 2 zile (din pauza) ca sa fii protejata la contactul de dimineata. sper ca ai inteles ce vroiam sa-ti zic ideea e sa numeri cate zile au trecut de cand ai luat ampicilina. daca au trecut 7, e ok Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-05-06 19:44:58
Re: problema mare (zic eu)in a 3-a sau a 4-a zi de pauza!deci au trecut 7 zile de la ampicilina!e ok atunci? Offline #4 2007-05-06 19:55:05
Re: problema mare (zic eu)e ok! protectia suplimentara trebuie in timpul tratamentului (tu ai zis ca i luat o singura zi...) si inca 7 zile dupa. deci tu esti bine Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-05-07 12:55:36
Re: problema mare (zic eu)ampicilina aia scade absorbtia pastilelor anticonceptionale cit si efectul lor in timp ce iei pastile. daca nu iei, ce absorbtie sa scada??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|