homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista ovulatie ??????

#1 2007-05-06 13:48:47

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

exista ovulatie ??????

As vrea sa stiu daca in timp ce iau anticonceptionale se produce ovulatia....... 
Stiam ca anticonceptionalele opresc ovulatia dar mi-a "explicat "cineva ca de fapt exista ovulatie, ovulul se fecundeaza dar nu se poate "prinde " in peretele uterului pentru ca endometrul e foarte subtire.
  Cum actioneaza de fapt anticonceptionalele ????????

#2 2007-05-06 13:50:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: exista ovulatie ??????

ac.combinate  impiedica producerea ovulatiei deci cat timp iei esti practic infertila si nu ai perioada fertila smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-05-06 14:55:51

minola
Full member
De la: focsani
Inregistrat: 2007-03-21

anticc dau "senzatia" creierului ca femeia este insarcinata, si asa el da impulsuri sa nu se mai produca ovulatia.  cam asta ar fi explicatia moto gro

ofera viata unui mic inger

#4 2007-05-07 13:05:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

oricum, principalul mecanism prin care actioneaza anticonceptionalele combinate e blocarea ovulatiei. Nu e valabil si pentru cele doar cu progesteron

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.