|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-02-22 22:05:11
bunaam o problema si as dori raspuns urgent,daca se poate.iau de 4 luni de zile yasmin regulat dar luna trecuta am avut ceva probleme de sanatate si intro seara dupa ce am luat pastila am varsat,iar dimineata am luat o alta pastila deoarece acel lucru e similar cu a omite o administrare,apoi seara am luat normal.problema e ca luna asta(a patra luna de cand iau yasmin)am facut sex cu prietenul si din greseala a ejaculat in mine.exista oare posibilitatea sa raman insarcinata?ce sa fac sa imi cumpar contaceptive de urgenta sau sa continui in continuare sa iau yasmin normal? Offline #2 2009-02-23 08:57:22
Re: bunaNu inteleg daca dupa seara in care ai vomitat au trecut sau nu sapte zile, nici daca au trecut 12 ore pana ai inlocuit pastila varsata si nici daca contractul a avut loc in cele sapte zile in care ar fi fost nevoie de protectie suplimentara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|