homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-02-22 22:05:11

flo sofi
Membru
Inregistrat: 2008-12-02

buna

am o problema si as dori raspuns urgent,daca se poate.iau de 4 luni de zile yasmin regulat dar luna trecuta am avut ceva probleme de sanatate si intro seara dupa ce am luat pastila am varsat,iar dimineata am luat o alta pastila deoarece acel lucru e similar cu a omite o administrare,apoi seara am luat normal.problema e ca luna asta(a patra luna de cand iau yasmin)am facut sex cu prietenul si din greseala a ejaculat in mine.exista oare posibilitatea sa raman insarcinata?ce sa fac sa imi cumpar contaceptive de urgenta sau sa continui in continuare sa iau yasmin normal?
nu stiu ce sa fac,va rog sa ma lamuriti,chiar nu stiu ce sa fac.va multumesc

#2 2009-02-23 08:57:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna

Nu inteleg daca dupa seara in care ai vomitat au trecut sau nu sapte zile, nici daca au trecut 12 ore pana ai inlocuit pastila varsata si nici daca contractul a avut loc in cele sapte zile in care ar fi fost nevoie de protectie suplimentara.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.