homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutie mobila si decoratiuni interioare

#1 2009-02-23 07:42:51

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

discutie mobila si decoratiuni interioare

m-a sunat o femeie saptamana trecuta si m-a intrebat daca vreau sa particip la o dezbatere despre mobila si decoratiuni interioare, si ca la sfarsit ni se vor da 80 ron, pentru maxim 2 ore cat tine discutia. faza e ca e tocmai la ora 19, intr-un bloc din Crangasi. Eu nu am cerut prea multe detalii, dar am intrebat de unde are numarul meu si a zis ca am "poate, adica sigur" am mai completat vreun formular despre asa ceva. Intr-adevar chiar a venit cineva cu niste sondaje de opinie despre asta prin vara ..Numai ca a mai zis ca vom fi 7 fete, de 20 de ani.. Nu suna cam dubios totusi? Ce parere aveti, sa ma duc? Mi se pare ca e prea tarziu pentru o astfel de discutie..adica stiu ca astea se fac in timpul zilei..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#2 2009-02-23 07:50:00

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: discutie mobila si decoratiuni interioare

chestia asta se cheama Focus group...numai k eu zic sa iei pe cineva cu tine, o prietena etc asa ca sa te simti tu in siguranta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2009-02-23 14:18:14

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Re: discutie mobila si decoratiuni interioare

da asa se cheama, m-a sunat din nou azi sa-i confirm ca vin..si mi-a zis ca se cheama focus grup. de luat ma ia prietenul meu si ii dau si adresa si tot..deci tu ai mai auzit de asa ceva nu?

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.