|
Nu esti logat.
Chilotorax#1 2009-01-30 13:30:36
chilotoraxSora mea despre care am mai scris , a nascut pe 27 ianuarie un baietel . Problema care ma ingrijoreaza este ca a fost diagnosticat cu chilotorax. Va rog sa ma ajutati sa/mi scrieti mai multe desprea ceasta boala , despre consecinte pe viitor si multe altele . Dupa 8 ani de asteptare a venit pe lume si acum sta intr/un incubator cu un cateter in piept si tare ma ingrijoreaza situatia.Problema este ca lichidul inca se mai formeaza , i-au tras de 2 ori pana acum . Va rog sa nu ocoliti rugamintea mea. Va multumesc . Offline #2 2009-01-30 16:34:17
Re: chilotoraxKilotoraxul reprezinta o acumulare de limfa in cavitatea pleurala datorata unei leziuni a ductului toracic sau a altor vase limfatice toracice. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-02 07:59:19
Re: chilotoraxDoctorita a spus ca se poate vindeca in o luna , 2 sau 3 sau daca nu, se v/a interveni chirurgical , dar nu la varsta asa mica , ci va trebui sa asteptam sa treaca de 1 an. A spus ca , odata rezolvata problema cu vasele limfatice care deverseaza lichidul in pleura , nu v/a mai aparea niciodata , dar oare nu va ramane sensibil toata viata ? Eu nu pun la indoiala ce spune un cadru medical , dar ma gandeam ca, poate nu a vrut sa ne ingrijoreze si mai mult avand in vedere ca mama copilului era langa noi . Se pot sutura vasele limfatice doar prin tratament ? Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si mi/ati raspuns . Offline #4 2009-02-23 14:31:54
Re: chilotoraxVa rog sa/mi spuneti daca se poate vindeca chilotoraxul fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala . Nepotelul meu , sufera de o luna de zile de cand s/a nascut si vroiam sa/mi spuneti care ar fi cauzele acestei boli . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|