|
Nu esti logat.
Women on top-4#58 2009-02-22 19:06:04
Re: Women on topincercati pozitia "deasupra" intr-un fotoliu...nu e atat de obositor ca in pat ,cel putin asa mi se pare mie Offline #59 2009-02-22 19:48:31
Re: Women on top
mie imi place pe scaun desi iubi zice ca am sa rup scaunul intr-o zi Offline #60 2009-02-22 19:53:46
Re: Women on topIn ultimul timp si mie imi place muult de tot Offline #61 2009-02-23 11:00:08
Re: Women on topMie cred ca mi-ar fi mai usor daca as avea sanii mai mici si mai mult antrenament la coapse ceea ce mai demult aveam dar daca stai acasa cu bebe sanii se fac mai mari, fundul mai mare si antrenament la coapse din parti. I love you. Remember. They cannot take it Offline #62 2009-02-23 18:15:13
Re: Women on topEu am foarte rar chef sa stau deasupra dar si cand am chef ... Iubitului meu ii face mare placere sa imi mangaie sanii, fundul, spatele, si pe mine ma ia cu fori. In plus el e pintre acei baieti care adora vaginul; ii place sa se uite la el, sa il sarute, sa imi faca oral si sa isi vada penisul disparand in vagin. Eu la inceput alternez miscari de rotatie cu inainte-inapoi. Apoi incep sa fac miscari de sus jos, cand ma ridic imi contrac muschii vaginuliui, ca sa il strang, iar cand cobor ii relaxez. E mai dificil la inceput, mai ales daca nu ai control foarte bun in muschi dar dupa ce te obisnuiesti e absolut fantastic si baiatul o sa geama de placere de la inceput la sfarsit, al meu asa face. Si ii mai place ca in timpul actiunii, sa ma las din cand in cand fooooooarte pe spate sa vada el tot ce se petrece... Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|