|
Nu esti logat.
Condilomatoza#1 2009-02-11 22:30:06
condilomatozaam si eu o intrebare....cum e cu boala asta venerica.....am citit mult pe net despre ea dar nu am primit informatii utile.O prietena a fost diagnosticata cu asa ceva...si mi-e frica si mie sa nu o am...deoarece nu stiu cum s epoate transmite.Inainte de a afla ea a fost la mine in casa , s-a asezat pe colacul wc-ului . exista vreo sansa de a contacta si eu boala.? va rog mult sa ma ajutati Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine Offline #2 2009-02-11 22:39:16
Re: condilomatozaeste vb de hpv, este boala cu transmitere sexuala... vezi ca gasesti informatii pe site despre virusul asta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-11 22:46:09
Re: condilomatozanu se transimte asa usor ci doar prin contact direct cu zona infectata Offline #4 2009-02-11 22:56:56
Re: condilomatozamultumesc ..m-ati linistit ...ca parca numai la gand parca incepeam sa am mancarimi Daca eu nu pot schimba lumea nici lumea nu are dreptul sa ma schimbe pe mine Offline #5 2009-02-11 23:26:57
Re: condilomatoza
psihicul asta Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-20 15:10:28
Re: condilomatozaDaca negii dispar in urma unui `tratament` cu crema Aldara,ce se recomanda ptr intarirea sistemului imunitar si unde se gasesc produsele.O alta intrebare ar fi daca viata sexuala,in cazul meu cu logodnicul(se considera o rel.stabila) este afectata in sensul in care am act neprotej ,negii pot reaparea intr-un procentaj foarte mare,nu? Si daca poate sa imi zica cineva de unde te poti pricopsi cu astfel de virus,avand in vedere ca de 4 ani de cand sunt cu logod.meu nu am avut nici cea mai mica problema de acest fel. Offline #7 2009-02-20 15:23:12
Re: condilomatoza
hpv se ia prin contact sexual #8 2009-02-20 15:23:31
Re: condilomatozaposibil sa aiba el infectia de la cienva, sau tu, si prin contact sexual sa o fi luat/sa o dat. pt sistemul imunitar puternic, bea multe ceaiuri, o cutie de echinaceea nu strica, vitamine, minerale si bunica folosea o reteta din cate imi amintesc, lamai taiate cubulete puse la macerat cateva zile cu miere de albine si luat in fiecare dimineata cate o lingurita. are gust bun. ai grija sa nu racesti, mananca fructe multe, iaurturi, proteine sa ai de toate in organism. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #9 2009-02-23 18:28:36
Re: condilomatozabaubau stai linistit si eu am hpv si stau cu o prietena foarte buna, folosim aceeasi toaleta aceeasi cada, etc si ea nu are nici o problema.ca metoda de precautie spala cada cu cif inainte de a face baie pt ca eu ma spal in cada in zona genitala si e mai bine sa previna. la wc nu sunt probleme pt ca wc-ul nu este atins de organul genital ci doar de coapse. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|