|
Nu esti logat.
Sangerari provocate de anticonceptionale?#1 2007-05-07 01:59:03
Sangerari provocate de anticonceptionale?Buna ziua! Am citit cateva din articolele prezentate pe acest forum si imi place foarte mult ca sfaturile sunt date de o persoana bine pregatita in acest sens. As dori sa ma ajutati si pe mine, va rog! In primul rand vreau sa mentionez ca eu iau anticonceptionale Yasmin de 6-7 luni, insa nu mi-au fost recomandate de doctorul meu sau de un doctor ginecolog. Astazi am fost intr-o mica excursie cu niste prieteni si am depus putin mai mult efort decat de obicei. Cand am ajuns acasa am observat cateva pete de sange pe protej-slip. Mai am insa de luat 5 pastile din acest blister, iar de cand iau anticonceptionale ciclul imi vine regulat la 3 zile dupa ce termin blisterul de anticonceptionale. Este cumva o reactie adversa? Pana acum nu am avut nici o problema in acest sens:nu m-am ingrasat, nu am avut alte reactii adverse, doar sanii mi s-au marit putin. Va multumesc anticipat! "Florii i se cere parfum, iar omului - politete." (Proverb indian) Offline #2 2007-05-07 10:58:11
Re: Sangerari provocate de anticonceptionale?treaba cu sangerarile din cauza anticonceptionalelor eu stiu k apar in primele luni knd incepi sa le iei, gen in primele 3 4 luni, se numeste spotting. poate se aplica si mai tz nu sunt sigura. oricum nu este bine k le`ai luat nerecomandate de o persoana in masura sa faca asta, ginecolog sau doctorii de la planning. nici "doctorul tau" , probabil te referi la medicul de familie, nu are voie sa iti prescrie anticonceptionale pt k nu este in masura sa o faca. Offline #3 2007-05-07 11:00:14
Re: Sangerari provocate de anticonceptionale?sangerarea respectica se numeste spotting si poate sa apara si dupa mai multe luni de administrare a anticonceptionalelor; nu este o problema grava, dar dc se repeta 2 luni la rand e bine sa se mearga la plannig pentru prescrierea altor pastile "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-05-07 12:39:57
Re: Sangerari provocate de anticonceptionale?sustin intru totul cele spuse de alexamelin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-07 15:14:01
Re: Sangerari provocate de anticonceptionale?Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Acum ma simt mai linistita! In legatura cu faptul ca am luat anticonceptionale fara acordul unui medic, sper sa pot ajunge cat mai curand la un cabinet de planning sau la un doctor ginecolog! Inca o data le multumesc celor care mi-au raspuns, cand voi mai avea nelamuriri voi mai apela la acest site! O zi buna va doresc! "Florii i se cere parfum, iar omului - politete." (Proverb indian) Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-07 23:02:36
Re: Sangerari provocate de anticonceptionale?inca ceva....imi cer scuze pentru majuscule...abia acum am citit toate regulile.. "Florii i se cere parfum, iar omului - politete." (Proverb indian) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|