|
Nu esti logat.
Putin ajutor..#1 2009-02-24 19:37:01
putin ajutor..am fost la medicul ginecolog si in urma unei analize la secretie mi-a dat o reteta... niste ovule si niste pastilute numite sumamed..2 pt mine si 2 pt iubi(asa mi-a zis) a zis sa le inghit pe amandoua odata si am fost la farmacie si faramcistul mi-a spus ca mai bine imi cumpar azitrox pt ca este acelasi medicament, numai ca este fabricat in Romania si d'aia e mai ieftin.. asa am facut dar am o intrebare.? eu acum trebuie sa ast sa-mi treaca menstra si apoi incep tratamentul... iau si anticonceptionale si vroiam sa stiu ceva....dupa ce inghit cele 2 pastilute de azitrox(este antibiotic) trebuie sa inghit 7 pastilute anticonceptionale pt a fi din nou protejata nu? si dupa ce termin ovulele la cat timp dupa am voie sa fac prostioare ? Offline #2 2009-02-24 19:40:50
Re: putin ajutor..si eu am luat azitrox in loc de sumamed Offline #3 2009-02-24 19:51:32
Re: putin ajutor..ms mult pt raspuns Offline #4 2009-02-24 19:53:51
Re: putin ajutor..cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|