homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Moluscum contagiosum

#1 2009-02-25 09:11:39

ciubby
New member
Inregistrat: 2008-11-05

moluscum contagiosum

As vrea si eu o lamurire k sincer mi-e frica rau  sad ....prietenul meu a fost diagnosticat cu moluscum contagiosum deoarece i-au aparut pe penis niste bubite sa le zic asa cu un cap mic alb dar care nu pot fi stoarse nu il mancanca nu il dor ... mie mi-e frica k doctorul i-a zis k poate a luat de la vreo fata si eu ma gandesc sa nu am eu ceva sa am vreo boala .... eu am fost virgina si el a primul baiat mi-am inceput viata sexuala de vreo 5 luni , in rest nu simt k am ceva in afara de scrugerile albicioase-galbui pe care le mai am uneori mai accentuate uneori mai putin. va rog sa ma ajutati si pe mine ...

#2 2009-02-25 09:55:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: moluscum contagiosum

pai daca ai ceva dubii mergi la ginecolog si cere un consult. ii spui medicului tau ce are prietenul tau si el va sti ce sa urmareasca.

uite ce am gasit pe net despre aceasta afectiune:
"Moluscum contagiosum este o infectie virala ce se prezinta sub forma unor proeminente de dimensiuni diferite, in zona genitala sau anala: gamalie de ac pana la bob de piper, rotunde, hemisferice, de culoarea pielii, relativ dure la palpat. Unele elemente (mai ales cele mai mari) pot fi centrate de o mica depresiune. Daca sunt apasate mai puternic din ele se elimina o masa pastoasa sau semilichida albicioasa. Manevra insa nu este recomandabila, deoarece favorizeaza imprastierea virusului in vecinatate. Este o afectiune intalnita mai ales la copiii care frecventeaza bazinele de inot sau la cei cu imunitate scazuta, insa se raspandeste foarte usor prin contact sexual."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.