|
Nu esti logat.
Moluscum contagiosum#1 2009-02-25 09:11:39
moluscum contagiosumAs vrea si eu o lamurire k sincer mi-e frica rau ....prietenul meu a fost diagnosticat cu moluscum contagiosum deoarece i-au aparut pe penis niste bubite sa le zic asa cu un cap mic alb dar care nu pot fi stoarse nu il mancanca nu il dor ... mie mi-e frica k doctorul i-a zis k poate a luat de la vreo fata si eu ma gandesc sa nu am eu ceva sa am vreo boala .... eu am fost virgina si el a primul baiat mi-am inceput viata sexuala de vreo 5 luni , in rest nu simt k am ceva in afara de scrugerile albicioase-galbui pe care le mai am uneori mai accentuate uneori mai putin. va rog sa ma ajutati si pe mine ... Offline #2 2009-02-25 09:55:55
Re: moluscum contagiosumpai daca ai ceva dubii mergi la ginecolog si cere un consult. ii spui medicului tau ce are prietenul tau si el va sti ce sa urmareasca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|