homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Povestirile unui angajat KFC -merita citit-4

#58 2009-02-24 21:39:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: povestirile unui angajat KFC -merita citit

eu chiar acu pe seara mi-am luat snack box de la kfc cand ma mai apuca poftele mai cumpar de la ei. de la mcdonalds nu imi mai place..imi vine sa vomit dac mai mananc ceva de acolo smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#59 2009-02-24 21:53:01

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

dupa tot ce am citit mi-e greu sa mai mananc la fast food neutral

expect the worst , hope for the best!

#60 2009-02-25 01:35:06

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu stiu in ce fel de restaurante ati fost cele care spun povezti cu mancare stricata amestecata cu manacare buna si vanduta la clienti, bucatarese nespalate sau care gusta din mancare ........... dar eu nu am vazut asa ceva si nu se risca nimeni sa imbolnaveasca vreun client, ceea ce poate duce la inchiderea locatiei . Man a avut un restaurant (dar nu de cartier, ci se adresa mai sus de clasa medie) si niciodata nu se intampla sa fie amestecata mancarea buna cu cea stricata , daca servesti astfel de "amestecuri" risti sa iti pierzi clientii.... iar eu personal daca mi se pare uleiul neschimbat de mult timp la prajeli sau altceva , ii atrag atentia ospatarului si nici ca mai calc pe acolo ............... si inca ceva de la man stiu ca uleiul care era folosit era preluat de firme specializate.

#61 2009-02-25 01:39:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

bai ce scarba am de kfc acum ....nici sa nu mai vad ...dar tare mi-e frica k mi se face pofta si .....sper sa nu

..be the best ...fuck the rest smile))

#62 2009-02-25 12:42:51

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

?! a scris:

nu stiu in ce fel de restaurante ati fost cele care spun povezti cu mancare stricata amestecata cu manacare buna si vanduta la clienti, bucatarese nespalate sau care gusta din mancare ........... dar eu nu am vazut asa ceva si nu se risca nimeni sa imbolnaveasca vreun client, ceea ce poate duce la inchiderea locatiei . Man a avut un restaurant (dar nu de cartier, ci se adresa mai sus de clasa medie) si niciodata nu se intampla sa fie amestecata mancarea buna cu cea stricata , daca servesti astfel de "amestecuri" risti sa iti pierzi clientii.... iar eu personal daca mi se pare uleiul neschimbat de mult timp la prajeli sau altceva , ii atrag atentia ospatarului si nici ca mai calc pe acolo ............... si inca ceva de la man stiu ca uleiul care era folosit era preluat de firme specializate.

uite ca sunt si care risca...eu v-am spus ce am vazut cu ochii mei,nu din auzite.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#63 2009-02-25 16:03:40

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

si totusi prefer sa risc sa mananc de la kfc cateodata decat sa mananc o masa la un restaurant! daca am fost nevoita sa mananc la un restaurant ( ca de! au mai fost ocazii la care a trebuit sa particip ) am devenit brusc vegetariana! legumele sunt singurele pe care le consum. va intrebati de ce? sa va spun eu! tatal meu a fost director la protan - protan este acea fabricuta in care animele moarte din ferme sunt aduse si sunt efectiv topite si se face faina de oase si cleiul si grasimea pentru sapun. si stiu de la el cat s-a luptat si cate reclamatii la politie a facut si nu a reusit sa rezolve nimic!!!! soferii de la protan care plecau cu masinile in cursa sa aduca animalele moarte din ferme, lasau parte din carne pe la restaurante!!!!! si ajungeau cu mai putin marfa, sau cu porcii fara pulpe si tot asa! tata era ingrozit pentru ca animalele alea nu mureau de batranete ci de boli si multe dintre ele se puteau transmite la om. asa ca prefer un morcov decat o friptura la restaurant! si asta era practica restaurantelor si mari si micutze....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#64 2009-02-25 16:10:32

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

am citit si yo un pic articolu asta ... da nu prea mult ... am preferat sa intreb un coleg care lucreaza kfc care;i faza si a zs k multe nu;s adevarate ...
stim cu totii k mancarea de la fast food uri in general nu e sanatoasa, k sunt animale modificate genetic etc smile
asa k ramane la alegerea noastra daca mancam sau nu de la kfc, mc sau mai stiu yo ce ...

o data la 2 sapt nu crd k face rau nimanui atata timp cat are pofta smile zilnic te saturi si nu le mai suporti ...

si crd k tipu care a scris chestia aia a fst dat afara ... p cuv!

nu le iau apararea celor de la kfc etc Doamne fereste! stim cu totii ce e bine sau nu pt noi, d;aia putem sa alegem smile

unu de la fast foodu din colt nu facea d;astea a facut unu de la ditamai brandu ... extins in toata lumea ... nu crd k risca asa mult pt siguranta lor nu a noastra smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.