|
Nu esti logat.
Cand relatia se destrama#1 2009-02-26 09:52:50
cand relatia se destramaam si eu ..dinou .. o big problem!Am o relatie de 2 ani si ceva, suntem cam mici cei drept la varsta, el 17 eu 16.El abia acum isi incepe perioada de maturizare, care am impresia ca o sa fie mai mult o destramare a relatiei.. in fine.De vreo 2 luni au inceput certurile, si certuri la zi..si pe deasupra din toate prostiile.Eu sunt o fire mai orgolioasa, si el la fel, gelosi amandoi, oarecum posesiva eu... El are momente foarte ciudate cand se poarta indiferent sau dezinteresat..am incercat sa ma despart de el, am fost despartiti cateva zile, nu ii dadeam absolut nicio atentie si s-a vazut ca intr-adevar ii pasa pt k nu mai stia cum sa faca sa ne impacam.. ne-am impacat si am luat-o de la capat.Ma enervez foarte usor si din toate prostiile.. vreau si eu un sfat, un secret..ceva.Vreau sa fac in asa fel incat sa trecem peste perioada asta "critica" de maturizare cat mai usor si sa nu se strice totul.. e prea pacat, ne iubim si nu mi-ar conveni sincer sa se termine.Problema e ca nu stiu nici cum sa-l tratez, pt k de multe ori cand se poarta foarte frumos, devin nesimtita ..e cu dus si intors.Vreau sa-i fiu pe plac, dar sa-mi fie si el mie.. si sa fie totul ok.Are cineva vreun sfat pt mine? va rog..mi-ar fii de mare ajutor.. nu prea am dat detalii dar daca e ceva neclar, o sa clarific. multumesc mult Offline #2 2009-02-26 09:56:49
Re: cand relatia se destramadaca isi doreste sa fie mai liber, sau chiar f liber ca sa poata face ce vrea nu ai ce face decat sa-l lasi... nu-l poti tine cu forta Offline #3 2009-02-26 09:59:44
Re: cand relatia se destramael chiar vrea sa fie liber... dar nu liber la modul fara mine.. vrea sa iasa cu prietenii mai mult sa stea cu ei.. nu e genul de baiat care sa umble dupa fete, el e doar cu baietii .. dar sunt geloasa de fel si chiar daca sta cu baietii ma irita gandurile astea urate... fara mine te asigur ca nu vrea sa stea pt k am insistat de mii de ori sa ne despartim si nu vrea sub nicio forma... a zis k veasa nu-i mai fac faze si sa il inteleg..dar nu stiu cum sa-l inteleg ...k sunt ceva mai pesimista .. Offline #4 2009-02-26 10:14:38
Re: cand relatia se destramapai daca el iese cu baietii, iesi si tu cu fetele. ocupa-ti timpul... Offline #5 2009-02-26 10:59:39
Re: cand relatia se destramaDesi suntem mai mari cu vreo 3 ani si impreuna de aproape 2, ne-am gasit si noi intr-o pozitie similara la un moment dat. Ne certam in fiecare zi din orice porcarie, cu cat incercam mai mult sa ne intelegem mai bine, cu atat mai mult ne certam. Si eu eram la fel: vroiam sa mi se faca pe plac, ma deranja aproape orice..de ce vorbeste asa cu mine(aveam impresia ca urla dar el doar vorbeste mai tare), de ce nu e in apele lui ( astepta notele la examene si era ingrijorat) etc. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-26 11:59:02
Re: cand relatia se destramahusi....nu as vrea sa te supar...abia are 17 ani si de cele mai multe ori se intampla ca baiatul sa vrea sa vada cum e si cu altele...sunt extrem de putine cazurile in care un baiat alege o fata pe toata viata lui...si el mai ales fiind in perioada adolescentei..mna..trebuie sa cunoasca Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2009-02-26 12:31:11
Re: cand relatia se destrama
dar de ce numai el?cred ca si ea e in aceeasi situatie...si km asa e,animalutza Ultima oara a fost editat de princesss (2009-02-26 12:31:42) Offline #8 2009-02-26 12:36:34
pai cred ca inca mai ,,copilareste,,ca si tine...ma uit la baiatul meu,are 16 ani,a avut prietene,dar nu vrea sa se ,,lege,,daca intelegi...nu trebuie sa fii ,,posesiva,,eu cred ca inca nu stie ce e aia dragoste,cum nici tu nu stii...si baietii inca nu simt la varsta asta ce simtim noi...ei vor sa iasa cu baietii sa se distreze,nu sa stea agatati de o fata...asta ti-o spun ptr ca si eu am discutat cu fimiu si mi-a zis ca nu e pregatit inca sa se implice emotional...e prea devreme.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #9 2009-02-26 12:41:09
Re: cand relatia se destramaprincess si ea...dar la noi e putin mai complicat unele inca isi doresc sa ramana cu primul si fac tot posibilul pentru asta. oricum sunt tineri aman2 foarte multe or sa se schimbe, dupa liceu in timpul facultatii or sa cunoasca fel de fel de oameni...or sa gandeasca altfel. ma uit la fra'miu are 20 de ani si numa cu gandul la fete...sta fara implicari si chestii de'astea Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2009-02-26 12:44:03
Re: cand relatia se destramahm...e o iubire frumoasa, dar intre copii Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #11 2009-02-26 13:07:04
subscriu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|