|
Nu esti logat.
Ciclu neregulat!:(( Ce sanse am sa fi ramas insarcinata?#1 2009-02-26 14:03:21
Ciclu neregulat!:(( Ce sanse am sa fi ramas insarcinata?BUna tutror si o zi minunata! Offline #2 2009-02-26 14:09:49
Re: Ciclu neregulat!:(( Ce sanse am sa fi ramas insarcinata?pai calculeaza-ti perioada fertila, sa vezi daca au existat sanse Offline #3 2009-02-26 14:11:29
Re: Ciclu neregulat!:(( Ce sanse am sa fi ramas insarcinata?pai....din moment ce ati facut sex neprotejat chiar si o singura data, sanse exista....asteapta sa vezi daca iti vine menstruatia, daca nu poti face un test la 3 saptamani de la contactul respectiv "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2009-02-26 14:18:49
Re: Ciclu neregulat!:(( Ce sanse am sa fi ramas insarcinata?Multumesc pentru rasp. Se pare ca ziua 23 se incadreaza in nefertile, pe 3 martie tb sa imi vina, este a 9-a zi...asta e,mai incercam....mai greu e de convins husbandul! Pupicei Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|