homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare nelamurire :(

#1 2009-02-26 19:56:27

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

o mare nelamurire :(

am mai postat aici cu aceeasi problema...dar nu prea m'am lamurit big_smile .deci...iau ac de 6 luni...in primele 3 am avut spotting apoi nu am mai avut nimik......iar spre surprinderea mea luna aceasta mi'a aparut iar....prima data am crezut k mi'a venit (cu toate k era km devreme sa imi vina)si era in cantitati foarte mici si pe zi ce trecea imi curgea mai mult si este si inkis la culoare hmm.un maro inkis spre negru si ma doare burta k si qm ar trebui sa imi vina....uooff..nush ce sa mai cred..o fi din cauza k nu mi se potrivesc ac???toata chestia asta a inceput de vreo 4 zile....normal ar trebui sa imi vina pe 28 km asa....astept parerile voastre  neutral

#2 2009-02-26 19:59:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: o mare nelamurire :(

pai nu-mi mai amintesc daca ti-am raspuns si atunci, dar iti spun acum : daca se repeta si luna viitoare mergi la planning sa le schimbi, nu ai ce altceva sa faci

#3 2009-02-26 20:03:29

raluk mihaela
Full member

aha...ms.dar mai am o intrebare..crezi k este posibil dupa alea 3 luni dupa ce am avut spotting sa mai treca2 luni in care sa nu am nik,apoi sa am imi curga iar.......k dak nu mi se potriveau ac...aveam la inceput si in lunile urmatoare spotting...sper k ai inteles la ce ma refer

#4 2009-02-26 20:06:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu e vorba ca nu ti se potriveau... nu ti se mai potrivesc acum, ca sa zic asa...e posibil ca dupa un timp mai scurt sau mai lung organismul tau sa nu le mai vrea

#5 2009-02-26 20:10:30

raluk mihaela
Full member

aham.....acu sa mai astept sa vad ce se mai intampla....adik dak acu kiar mi'a venit sau a fost spotting....oriqm dak nu mi se potrivesc ac....ce poate sa mi se intampla????nu ma protejeaza indeajuns???sau imi face rau fizic??

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.