homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BIP CISTITA

#1 2009-02-24 09:40:52

elena_burz
New member
Inregistrat: 2009-02-24

BIP CISTITA

Buna  ziua . Am o problema si vad ca inca nu-mi trece chiar dupa peste o saptamana de tratament. In urma cu doua saptamani am inceput sa merg la baie tot mai des si simteam o apasare si ca o arsura in burta, la ovare,in special cand stateam pe scaun, la birou, apoi ma durea si spatele,catre rinichi. Am luat cifran 2 cutii si dupa vreo saptamana in care imi era tot mai rau am fost la ginecolog(pt. prima data) . Dupa un examen fara teste de secretie mi-a zis urmatorul diagnostic: BIP cistita si colpita micotica. Pentru ca la ecograf mi-a iesit nisip la rinichi mi-a dat renalex , apoi la ciclu aulin si ketonal supozitoare , in prima zi dupa ciclu crema gynofort si o pastila de flucovim iar sotul tot o pastila din aceasta + crema lui, miconazol.Apoi ,dupa cele 5 zile cat sta crema  aplicata, spalaturi cu tantum rosa cu niste pliculete ,tot ceva cu f, nu mai stiu exact cum le spune.Tot tratamentul se repeta 3 luni la rand. Dar doctorita de familie mi-a zis ca e apa de ploaie si mi-a zis sa iau zanocin , contine ofloxacina, cu toate ca d. ginecolog mi-a zis ca antibioticul face mai rau, de-aia nu mi-a trecut cu cifran.Dar l-am luat pt. ca nici acum , dupa aproape 2 saptamani in care am pus si crema cu tot cum mi-a zis nu mi-a trecut. Oare cat mai dureaza? Deja imi vine ciclul si trebuie s-o iau de la capat cu toate. Cand imi va trece?Sa mai iau si zanocinul, ca mai am din a doua cutie pt ca tot ma doare la ovare si tot trebuie sa merg des la baie, simt tot timpul o apasare in vezica.? Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Va multumesc.

#2 2009-02-24 10:20:33

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

Re: BIP CISTITA

in primul rand trebuia sa faci a analiza de secretie si un examen al urinei,sa fii sigura de ceea ce ai...zanocinul este un antibiotic puternic,cu spectru larg...daca e sa ai cistita,poate functiona,la mine a mers...nu uita sa iei un antimicotic in paralel,sa nu-ti faca rau...

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#3 2009-02-24 10:34:48

elena_burz
New member

dar gynofortul si flucovimul ca le iau o data pe luna nu sunt antimicotice?

#4 2009-02-24 11:33:31

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pai ele te ajuta sa scapi de candida , care dupa spusele doctorei , nu si dupa analiza , la tine ar fi prezenta
si daca iei antibiotic , apare din nou candida , si se creeaza un cerc , se stie ca atunci cand iei antibiotic trebuie si antimicotic
cat despre secretie du-te si fa analiza si mie imi zic doctorii cu ochiu liber ca am candida , si nu imi iese nicioadata , asta pt ca asa am eu , secretia abundenta

#5 2009-02-24 12:21:35

elena_burz
New member

Problema este ca mi-a aparut si ceva , ca o inflamatie, in exterior , cam pe la mijloc.Defapt asta a fost prima chestie pe care am observat-o , la dus, si de atunci(peste 2 saptamani) nu am mai avut deloc relatii sexuale.La control doctorita a zis ca e un fel de trauma locala , dar nu mi-a trecut nici dupa atata timp .Atunci nu am intrebat-o in cat timp aproximativ imi va trece pt. ca am crezut ca va trece imediat dupa ce pun gynofort si iau flucovim.Dar inca nu a trecut. Oare poate fi altceva?

Publicitate

loading...

#6 2009-02-24 14:14:47

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

imi pare rau nu stiu ce sa zic de umflatura
dar te rog sa iti faci analize cum trebuie , urocultura , secretie , si cultura din secretie
doar asa poti delimita problemele

#7 2009-02-24 15:57:16

elena_burz
New member

Te rog doctoressa , da-mi si mie un raspuns pt ca nu stiu ce sa mai cred.Dimineata duc un examen pt. urina,urocultura mi-a zis ca nu-mi poate face pt. ca iau ofloxacin. Sa-l mai iau in continuare sau (din cate am inteles nu e bun pt. micoza) sau nu? Amai avut vreun rost ca mi-am pus gynofort si am luat flucovim daca am luat zanocinul asta?Acum stau si ma gandesc ca poate din cauza asta nu apare niciun rezultat satisfacator, iar doctorita de familie care a vazut reteta de la ginecolog si mi-a dat si zanocin zice ca e ok.Ce ziceti?

#8 2009-02-24 16:02:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai f bine ca ai luat antimicotic cat ai tinut tratament cu zanocin ca sa nu faci/dai mai tare`n candidoza. mai asteapta 7 zile dupa ce termini tratamentul si mergi si fa analiza/urocultura

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#9 2009-02-27 14:07:20

elena_burz
New member

Mi-am facut urocultura si mi-a iesit sterila . Zice ca au influentat antibioticele, sa mi-o repet dupa ce-mi trece ciclul(care mi-a venit azi).Nu se mai confrunta nimeni cu o astfel de problema?

#10 2009-02-27 16:28:04

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

mai si eu am avut cistita cand eram mica, ajunsesem sa fac pipi cu sange dar stiu ca mi-a trecut totul cam intr-o saptamana/2 . ce-i drept doctorul care avea grija de mine atunci (dumnezeu sa-l ierte) era cel care ma monitorizase inca de la nastere si era foarte priceput...

#11 2009-02-27 17:00:34

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

elena_burz a scris:

Mi-am facut urocultura si mi-a iesit sterila . Zice ca au influentat antibioticele, sa mi-o repet dupa ce-mi trece ciclul(care mi-a venit azi).Nu se mai confrunta nimeni cu o astfel de problema?

elena_burz,intr-adevar antibioticul influenteaza daca faci analiza,nu ai decat sa termini antibioticul si sa astepti o saptamana ,dupa aia sa faci din nou urocultura...am avut si eu astfel de pb,de 3 ori am facut urocultura,la 3 laboratoare diferite,unul singur mi-a spus ce am...asteapta o perioada si repeta...

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.