homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dentist - spotting

#1 2009-02-26 09:47:20

andreea023
Full member
Inregistrat: 2007-11-20

dentist - spotting

Buna fetelor !

Miercurea trecuta am fost la dentist sa mi se scoata o masea. La mine e problema mare cu frica de dentist. De cele mai multe ori lesin pe scaun inainte sa se apuce doctorul sa faca ceva.

Acum a fost oarecum ok .. pt ca i-am spus ce o sa se intample si a stat intai si mi-a explicat ce o sa faca si tot asa .. n-am mai lesinat dar cand mi-a facut cele 2 anestezii am tremurat de parca imi bagasem degetele in priza smile

Si am stat in stres continuu o ora si ceva pana a terminat treaba. Apoi am mai fost o data, sa-mi scoata nervul la un molar, n-am mai tremurat, dar frica si stresul tot au fost acolo.

Pt ca ma doare acum pana se reface locul unde a fost maseaua am luat in primele zile 2 pastile de nurofen forte  si apoi cate o jumatate de tador cam de 3 ori pe zi.

Marti dimineata am observat ca m-am patat ca atunci cand trebuie sa-mi vina ciclul. Spre seara am fost la un control la ecografie, pt ca trecuse ceva timp de la ultimul. Mi-a spus ca am un chist de 2,8 cm pe partea stanga dar pana la 4 cm nu tre sa-mi fac probleme si sa ma intorc peste 3 luni sa vedem cum a evoluat. Chisturi am mai acut eu, si mi-au trecut. Apoi am fost la cabiet la baie si am vazut ca imi cursese mai mult.

Am intrebat doctora care este cauza si mi-a spus ca cel mai probabil este de la stresul de la dentist. M-am linistit si am plecat acasa.

Intre timp a mai curs cate putin. De dimineata insa a curs cu cheaguri si destul de inchis la culoare si acum vad ca a inceput sa ma doara si bura ca si cum as fi la ciclu.

Intrebarea mea este .. se intampla asta doar de la stres si tador sau e nevoie sa ma duc la ginecolog ?

Mentionez ca iau jeanine de 4 luni si nu am avut nici o problema pana acum. Inainte de jeanine am luat 4 ani triquilar si am avut o pauza de 3 luni intre triquilar si jeanine.

Imi cer scuze pentrul postul lung dar am vrut sa scriu cat mai clar ca sa ma puteti ajuta.

#2 2009-02-26 11:08:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: dentist - spotting

Andreea03 ii las link doctoressei. Poate te va lamuri dansa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-02-26 11:13:38

andreea023
Full member

multumesc frumos andreea smile

intre timp a inceput sa curga mai mult decat un simplu spotting sad

am uitat sa precizes ca ciclul mi-a venit de data de 6 februarie si vine la 28 de zile.

#4 2009-02-27 12:08:15

andreea023
Full member

pot spune ca mi-a venit ciclul.. doar ca e mai putin abundent sad

am sa merg dupa-amiaza la doctor sa vad ce se intampla si daca trebuie sa schimb antionceptionalele .. cum scria cineva intr-un post pe forum.

#5 2009-02-27 16:58:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

andreea023 a scris:

Buna fetelor !

Miercurea trecuta am fost la dentist sa mi se scoata o masea. La mine e problema mare cu frica de dentist. De cele mai multe ori lesin pe scaun inainte sa se apuce doctorul sa faca ceva.

Acum a fost oarecum ok .. pt ca i-am spus ce o sa se intample si a stat intai si mi-a explicat ce o sa faca si tot asa .. n-am mai lesinat dar cand mi-a facut cele 2 anestezii am tremurat de parca imi bagasem degetele in priza smile

Si am stat in stres continuu o ora si ceva pana a terminat treaba. Apoi am mai fost o data, sa-mi scoata nervul la un molar, n-am mai tremurat, dar frica si stresul tot au fost acolo.

Pt ca ma doare acum pana se reface locul unde a fost maseaua am luat in primele zile 2 pastile de nurofen forte  si apoi cate o jumatate de tador cam de 3 ori pe zi.

Marti dimineata am observat ca m-am patat ca atunci cand trebuie sa-mi vina ciclul. Spre seara am fost la un control la ecografie, pt ca trecuse ceva timp de la ultimul. Mi-a spus ca am un chist de 2,8 cm pe partea stanga dar pana la 4 cm nu tre sa-mi fac probleme si sa ma intorc peste 3 luni sa vedem cum a evoluat. Chisturi am mai acut eu, si mi-au trecut. Apoi am fost la cabiet la baie si am vazut ca imi cursese mai mult.

Am intrebat doctora care este cauza si mi-a spus ca cel mai probabil este de la stresul de la dentist. M-am linistit si am plecat acasa.

Intre timp a mai curs cate putin. De dimineata insa a curs cu cheaguri si destul de inchis la culoare si acum vad ca a inceput sa ma doara si bura ca si cum as fi la ciclu.

Intrebarea mea este .. se intampla asta doar de la stres si tador sau e nevoie sa ma duc la ginecolog ?

Mentionez ca iau jeanine de 4 luni si nu am avut nici o problema pana acum. Inainte de jeanine am luat 4 ani triquilar si am avut o pauza de 3 luni intre triquilar si jeanine.

Imi cer scuze pentrul postul lung dar am vrut sa scriu cat mai clar ca sa ma puteti ajuta.

e de la stresul de la dentist, asa cum ti s-a zis...linisteste-te...daca si luna viitoare patesti la fel, atunci merita sa te gindesti sa te intorci la medicul tau de planning sa schimbi eventual pastilele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2009-02-27 17:37:33

andreea023
Full member

va multumesc frumos pentru raspuns doctoressa puss

m-am mai linistit acum smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.