|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa#1 2009-02-23 09:40:54
pentru doctoressaO mostra de cabinet medica(sterilet mirena) pe care scrie ''interzis comercializarii'' are acelesi proprietati ca unul cumparat din farmacie? ex:progesteron,fire obisnuit de subtiri ... Offline #2 2009-02-23 19:02:14
Re: pentru doctoressada, categoric Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-27 20:06:01
Re: pentru doctoressabuna as avea si eu o intrebare : am facut analiza de secretie si mi-a iesit urm rezultat : celularitate normala , frecvente polimorfonucleare , prezente hife si spori micelieni , absent TR/GO. ce inseamna asta iar la dep. chlamydia a iesit negativ. testul papanicolau mai dureaza pana voi primi rezultatele. astept un rasp . multumesc anticipat Offline #4 2009-02-27 20:11:43
Re: pentru doctoressainseamna ca ai candida... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|