homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Si eu o in

#1 2009-02-28 09:46:12

iari
New member
Inregistrat: 2009-02-28

si eu o in

am eu o intrebare. Vroiam sa aflu si eu daca rezultatele urmatoarelor anaize sunt bune. Dorim sa avem un bebeu si aceste analize au necesitat repetare. Anticorpi anti/ herpes 1+2 lgM - 0,3 Negativ
                                  anticorpi anti - Herpes 1+2 lg G 6,1 pozitiv,
Anti / CMV lgM 0,310 negativ,
anti CMV legG 250,0 pozitiv si pentru siguranta am facut si anti -CMV lgG - aviditate - 82,13%.

#2 2009-02-28 09:52:56

iari
New member
Inregistrat: 2009-02-28

Re: si eu o in

am eu o intrebare. Vroiam sa aflu si eu daca rezultatele urmatoarelor anaize sunt bune. Dorim sa avem un bebeu si aceste analize au necesitat repetare. Anticorpi anti/ herpes 1+2 lgM - 0,3 Negativ
                                  anticorpi anti - Herpes 1+2 lg G 6,1 pozitiv,
                                  Anti / CMV lgM 0,310 negativ,
                                  anti CMV legG 250,0 pozitiv si pentru siguranta am facut si anti -CMV lgG - aviditate - 82,13%.
Si as mai vrea sa aflu daca nu va supara care e perioada de asteptare dupa ce am luat timp de 4 luni anticonceptionale Karissa. Eu ma gandeam ca o pauza de 1 luna ar fi suficient tinand cont ca eu cred ca este f. mica  perioada in care am luat anticonceptionalele (evident la indicatia unui medic obstetrician). Va multumesc mult pentru raspuns. Iari

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.