|
Nu esti logat.
Cazatura de la oarecare inaltime!!!!#1 2008-11-07 17:03:23
cazatura de la oarecare inaltime!!!!azi,sotul meu,a cazut de la aproximativ 4m.s-a lovit foarte rau in zona coastelor pe partea stinga spre spate.a facut radiografie-nu are nici o fractura,insa locul il doare ingrozitor chiar si cind respira.nu mai spun cind vrea sa se aseze sau sa se aplece.problema cea mare e ca am vrut sa mergem la medicul de familie dupa cum am fost indrumati dar aceasta plecase acasa.am cumparat de la farmacie un unguient-gel diclac,si citeva tablete tador sa reziste cit de cit pina luni.intrebarea mea e urmatoarea:am facut bine?ce as mai putea face pt a-i mai alina durerea?daca ma puteti ajuta cu un sfat,va multumesc mult. Offline #2 2008-11-07 17:30:52
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!ia ulei de levanda de la plafar pt uz extern si fa-i masaj fff usor cu el Offline #3 2008-11-07 17:31:18
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!il poti masa usor in zona aia ...sau pe tot spatele ...pt k ii mai relaxeaza muschii si activeaza si circulatia sangelui... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #4 2008-11-07 17:48:25
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!voi incerca si cu ulei de levanda.mersi pentru sfat.sper sa dea rezultate bunicele. Offline #5 2008-11-07 18:44:11
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!
nu poti sa mergi la urgenta la spitalul de la Foisor, stiu ca este de ortopedie. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-07 19:32:23
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!Ce efect are uleiul de levanda? Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #7 2008-11-07 19:36:52
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!Buna seara.As dori si eu o explicatie la anumiti termeni medicali,si anume:ASCUS pe fond inflamator,hipoestrogenic.Daca s-ar putea as dori un raspuns cat mai rapid deoarece sunt fff stresata.multumesc. Offline #8 2008-11-07 21:16:23
mergi cu el la mai multe investigatii ... nu e normala o durere puternica fara ceva rupt. Offline #9 2008-11-07 21:20:49
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!still_dreaming,stau si ma gindesc totusi,ca nu a luat decit o tableta de tador si va mai lua una acum,deci nici nu avea ce efect asa rapid sa-si faca plus un masaj usor cu diclac.el nici nu prea are rabdare si poate stiti si voi cum sint barbatii cind sint bolnavi.oricum acum merita sa-l cred,dar la urgenta nu vrea.astept pina dimineata sa vad cum se misca si atunci,daca e tot asa.........urgenta il vede.(m-am cam repetat) Offline #10 2008-11-09 06:13:29
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!cum se mai simte sotul tau? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #11 2008-11-11 11:20:12
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!still_dreaming,se simte mai bine.am schimbat gelul diclac cu hepathrombin,si continua cu cite un antiinflamator dimineata si seara.e mult mai bine.ma bucur ca pe linga colegii de munca,s-a mai gindit cineva la durerea lui.multumesc mult. Offline #12 2008-11-11 13:11:41Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!
De stiut ca Foisor nu e spital de urgenta. Offline #13 2008-11-11 18:59:35
nu am scris "spitalul de urgenta" Foisor. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #14 2009-03-01 20:05:40
Re: cazatura de la oarecare inaltime!!!!trifanangela2008, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|