|
Nu esti logat.
Site-uri parfumuri-2#20 2008-10-12 19:26:20
Re: Site-uri parfumurieu imi comand uneori de la victoria's secret Offline #21 2008-10-12 19:55:43
Re: Site-uri parfumurieu mi-am comandat Voile de yasmine de la BVLGARI de pe parfumania.ro (sper ca nu e reclama) am dat 170 pe 50 ml a venit la 2 zile prin curier in cutie plus un certificat care atesta ca ar fi original.ideea e ca miroase ok desi ma asteptam la ceva mai fresh(nu stiam cum miroase) se mentine dar nu imi pot da seama daca e original..ideea e ca daca e contrafacut..este foarte bine lucrat ...pare original si este posibil sa si fie "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #22 2008-10-12 19:57:09
Re: Site-uri parfumurizilele trecute te dadusem disparuta mami de minuni Offline #23 2008-10-12 21:09:13
Re: Site-uri parfumuribine bine dar cu persistatul mirosului asta nu conteaza daca e apa de toaleta, apa de parfum etc? ca de ex stiam ca apa de toaleta persista in medie 4 ore mirosul, apa de parfum mai mult, esenta de parfum si mai mult samd "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #24 2008-10-12 21:41:25
Re: Site-uri parfumurifetelor ce tot va faceti probleme atata cu contrafacutul asta?...chiar credeti ca Sephora care e mega-brand isi permite sa comercializeze parfumuri contrafacute si sa riste procese de milione de euro?...sa fim seriosi! S-a lansat o data zvonul asta cu "parfumuri contrafacute" de pe vremea de cand aduceau baietzasii nostrii de prin Italia si acuma hopa, mai toate sunt contrafacute....ganditi-va un pic inainte. Site-urile cu parfumuri..alea chiar ca as avea si eu dubii, dar restul magazinelor sunt ok, nu va mai faceti atatea probleme! Ultima oara a fost editat de danny (2008-10-12 21:43:48) Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-01 20:37:47
Re: Site-uri parfumuriStie cineva ce fel de miros are BVLGARI JASMIN NOIR?(ma tem ca e dulce) Offline #27 2009-03-01 23:04:44
Re: Site-uri parfumuri
Adica? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|