|
Nu esti logat.
Sa fie efectul pastilelor:-s#1 2009-03-02 10:07:56
sa fie efectul pastilelor:-sbuna!sunt noua pe acest forum si am o maaaareeeee intrebare la care sper sa imi puteti raspunde...iau anticonceptionale si knd mai fac cate o pauza de fiecare data m protejez pt k nu este mom pt un bebe si nici nu vr ca apoi ptntru neglijenta mea sa sufere un suflet...asa k akm knd am inceput s iau iar pastile km dupa 10 pastile mi s-au marit sanii si ma km dor...intrbarea este dak am folosit prezervativ este posibil sa se fii rupt si s nu ne fii dat seama?sau e posibil sa fii ramas cu toate k iau pastile? tin sa mentioneza ca dekt sanii ma dor si snt mariti in rest nu am nici o simptoma:-sla kt timp pot sa vad p test dak e poz sau neg?helllppppp!!!! Offline #2 2009-03-02 10:36:59
Re: sa fie efectul pastilelor:-sin primul rand nu e nevoie sa faci pauze la ac.. decat atunci cand vrei un bebe, ai probleme medicale care necesita intreruperea lor sau pur si simplu vrei sa le opresti de tot Offline #3 2009-03-02 11:04:50
Re: sa fie efectul pastilelor:-spai exista ceva kre cade efectul anticonceptionalelor? :f?rv?nad: Offline #5 2009-03-02 11:12:29
Re: sa fie efectul pastilelor:-sdaca ai mai mult de 4 scaune moi in intervalul dintre 2 pastile, daca vomiti in mai putin de 4 ore de la luarea pastilei, daca uiti sa iei o pastila, toate astea duc la scaderea protectiei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-02 12:32:39
Re: sa fie efectul pastilelor:-sva multumesc pentru raspunsuri...din fericire nu am nici unul din aceste simptome...deci sa speram ca nu am motiv de ingrijorare:* Offline #7 2009-03-02 12:33:45
Re: sa fie efectul pastilelor:-scu placere alinutza. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|