|
Nu esti logat.
Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maPagini: 1
#1 2009-03-02 23:19:49
Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maAm avut o candidoza asociata cu mycoplasma. Am facut concomitent tratamentul pentru ambele, dupa care pana la aparitia menstruatiei totul a fost perfect. Exact cand s-a oprit sangerarea, au inceput niste usturimi groaznice. Nu inteleg care ar fi cauza si ce as putea face sa le stopez. Mentionez ca si inainte de tratament am avut aceeasi problema: usturimi dupa fiecare menstruatie, dar asociate cu mancarimi si scurgeri. Acum, dupa 7 zile de Doxiciclina (atat eu, cat si partenerul) ma confrunt cu aceeasi problema. COntactul sexual este dureros din aceasta pricina. Offline #2 2009-03-02 23:24:58
Re: Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maadelaide, sg lucru pe care`l poti face e sa mergi sa faci o analiza de secretie o antibiograma si o antifungigrama ca sa mergi la sigur cu tratamentul. medicul iti poate da tratament. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-03-02 23:27:19
Re: Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maAm luat si antimicotic si tratament pentru candidoza. Atat tratamentul pt candida cat si cel pt mycoplasma mi-au fost date in urma antibiogramei. De asta nu-mi explic ce se intampla cu mine. Offline #4 2009-03-02 23:28:22
Re: Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maadelaide, nu stim ce ti se poate intampla. mai repeta odata analizele. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-03-03 08:51:54
Re: Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-masi de data asta sa ceri si o cultura , sa vezi exact cu ce te confrunti Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-03 09:46:43
Re: Doctoressa, am o problema genitala, nu gasesc solutia, te rog ajuta-maexact cum zic fetele. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|