|
Nu esti logat.
Ce tratament imi recomandati?#1 2009-03-03 10:12:55
ce tratament imi recomandati?Buna ziua Am facut recent un Papanicolau si mi-au iesit Candida si Gardnerella. In noiembrie am pierdut o sarcina de 2 luni si doctorita mi-a dat voie sa mai incerc, intrucat analizele celelalte( la sange si urina mi-au iesit bune).Totusi nu mi-a recomandat niciun tratament pt cele 2 mai sus-mentionate!! Sa nu fi vazut?! Offline #2 2009-03-03 10:15:17
Re: ce tratament imi recomandati?noi nu putem sa iti recomandam nici un tratament, asa ca cel mai bine intoarce-te la doctora ta si spune-i clar ca tu vrei sa tratezi cele 2 probleme, dansa este cea mai in masura sa sa iti spuna care este cel mai eficient tratament. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-03-03 10:42:02
Re: ce tratament imi recomandati?Mergi cu analiza la medic, eventual altul. Pe forum nu-ti va prescrie nimeni tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|