homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretii ciudate dupa Logest

#1 2009-03-03 05:07:05

mikapika
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-03-03

Secretii ciudate dupa Logest

Buna ziua tuturor,

Am o mica problema ... din septembrie anul trecut iau Logest. Pastile recomandate de medic dupa ce am facut analizele. A fost totul normal pana acum 10 zile. Spun normal in sensul in care menstra mi-a venit regulat, in timpul celor 7 zile de pauza, fara intarzieri sau alte problemute, nu m-am ingrasat si nici alte dereglari nu am simtit.

Pe la mijlocul ultimei folii, am uitat sa iau o pastila intr-o zi. Mi-am amintit dupa 12 ore de cand trebuia sa o iau si am sarit-o. Oricum, contact sexual nu am avut in perioada asta ...asa ca nu aveam de ce sa-mi fac griji, zic eu. In ziua urmatoare am luat la timp, iar in cealalta iar am uitat-o si am sarit-o. Apoi am luat regulat. In cea de-a doua zi dupa cea de-a doua uitare am avut o secretie maronie ciocolatie. Cu unele mucozitati de aceeasi culoare. A persistat problema 7 zile... In acest timp am luat pastilele normal pt ca mai aveam din bliserul respectiv. Cert este ca dupa aceste 7 zile, adica de pe 28 feb, am incetat sa le mai iau. Problema este ca acea secretie nu s-a terminat, s-a mai diminuat in intensitate, dar nu s-a oprit. Precizez ca sunt la zi cu igiena... smile

Am ales sa scriu aici pentru ca in urmatoarea saptamana nu pot ajunge la medic, desi sunt putin alarmata. Ma puteti ajuta cu un sfat, cu o parere despre aceasta secretie ciudata?

Multumesc frumos

#2 2009-03-03 05:43:05

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Secretii ciudate dupa Logest

nu e de la anticonceptionale, ci de la faptul ca ai uitat sa le iei (2 zile). e vb de spotting.. un fel de menstra peste folie. nu ai de ce sa iti faci griji.. daca le-ai oprit o luna si vrei sa le reiei, incepe din prima zi de menstra urmatoarea folie.

hjarta

#3 2009-03-03 09:50:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

spottingul a aparut pt ca nu ai luat pastilutele alea.
oricand uiti sa iei o pastila o iei neaparat atunci cand iti aduci aminte de ea, chiar daca au trecut deja 12 ore

#4 2009-03-03 10:42:45

mikapika
Membru

Acum sunt dupa 4 zile de intrerupere si deja mi-a venit menstra serioasa smile. Ma gandesc sa le reiau in prima zi a urmatoarei menstre. Ce ziceti, e ok daca fac pauza aceasta de o luna? Afecteaza/deregleaza ceva? Precizez ca nu momentan nu se pune problema de viata sexuala activa... deci calitatea de protectie nu prea ar conta in perioada aceasta...

Multumesc tare mult pentru "vestea buna".

#5 2009-03-03 10:44:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu inteleg de ce vrei sa faci pauza... n-o sa faci decat sa te dereglezi mai tare... dar cum vrei

Publicitate

loading...

#6 2009-03-03 10:51:25

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei

Eu sunt de parere ca mai multa te-ai deregla daca vei face aceasta pauza de o luna. Incepe normal urmatoarea folie, adica dupa cele sapte zile de pauza.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2009-03-03 15:12:11

mikapika
Membru

Multumesc de sfat! Numai bine.

#8 2009-03-03 15:34:19

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.